Став

Вакцине, чип и наногице (видео)

Баршунасти фашизам глобалистичке псеудо демократске технократије широм света има препознатљив рукопис. Демократске методе поретка се огледају у вакцинама, чиповању и електронском праћењу – на силу.

       Глобална идеологија тоталне контроле популације се базира на тријади – вакцинације, чиповања и константног електронског праћења. Сврха није само потпуна контрола самих грађана, већ тоталитарна доминација над људима у сваком аспекту њиховог живота. Личне слободе, грађанска права и приватност постају ствар прошлости. 
Чиповање људи
Чиповање људи
       Први корак поробљавања становништва је праћење њихове комуникације и кретања. Мобилни наш насушни као свакодневна потреба нас је довео у ситуацију да својом вољом носимо затвореничке „наногице“ са собом 24/7. Према подацима из 2012, више од 400,000 грађана Србије је било свакодневно прислушкивано и контролисано – од чега само 15,000 законски. Не само полицијски и државни системи, већ и партијски, криминални и остали могу за мале паре легално купити опрему за прислушкивање и праћење.
       Хистерија мејнстрим медија широм света и њихова опсесија присилном вакцинацијом имају много дубљи циљ од саме вакцинације. Једна од последњих људских слобода је слобода избора, која подразумева и слободу доношења самосталних одлука који утичу на здравље и живот људи. 
       По Уставу Републике, нико не сме бити подвргнут било каквом облику злостављања, или без своје дозволе лекарским експериментима. Вакцинисање спада у медицински експеримент за који не постоји ниједна клиничка студија која потврђује њену безбедност. Насилна вакцинација је сламање последње воље слободног избора становништва, након чега следи кампања такође насилног чиповања. Обе кампање су као своје примарне мете означиле оне које не могу да се бране – децу као лабораторијске пацове морбидних планова глобалиста.
       Према најавама држава ЕЗ ускоро почиње чиповање новорођених беба, под изговором да ће „чип помоћи проналажењу нестале деце“. Већ донетим правним актима, у САД ће до 2017 године чиповање бити обавезно, а у Шведској су поједине фирме већ започеле обавезно убацивање чипа у тело својим радницима. Према агенди глобалиста до 2020 године нечиповани грађани сматраће се правно непостојећим, неподобним за посао, онемогућени за примање плате самим тим и за преживљавање. Медијска кампања која приказује чип као „нај кул“ ствар на свету – после педерастије и дроге, наравно, заборавља да спомене једно давно заборављено име – Делгадо.
Вакцине, чип и наногице
Вакцине, чип и наногице
       Хозе Мануел Родригез Делгадо је био научник на Америчком Јејлу, светској јавности познат по својим можда не тако хуманим, али изузетно делотворним техникама контроле ума. Јејловац Дегладо је без икаквих проблема заустављао разбеснелог бика који је у арени јуришао на матадора – без физичког додира. Ако се питате какве везе имају вакцине, чип и побеснели бик, ево и кратког описа експеримента.
       Делгадо је бику хируршком интервенцијом убацио радијски одашиљач, повезао са нервним системомо и даљински га контролисао радио таласима. Радило се о примитивној технологији из 1964 године, која је након тога успешно тестирана на животињама, потом на мајмунима и финално на људима. Делгадо је своју технику даљинске контроле ума тестирао над најмање 25 особа, углавном жена, и сматра се првим научником који је успешно даљински контролисао људе уз помоћ можданих импланата. 
       Технологија стара пола века је давно превазиђена, Делгадови мождани ипмланти су давно замењени модерном технологијом нанометарских чипова, који се могу у тело убацивати, гле изненађења – путем инекција, као и вакцине. Некадашње радио таласе су замениле модерне технике, систем је остао исти, а они који мисле да ће након чиповања имати слободну вољу – запитајте се:
– да ли сте физички јачи од разбеснелог бика у арени – 
из окупиране Србије:
Периша 
Модерне методе надзора у држава ЕУ
[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?t=188&v=kBIIuqXs6nc”]
Референце:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=27&nav_category=12&nav_id=655557
http://www.infowars.com/seeing-the-stasi-through-nsa-eyes/
http://www.vesti-online.com/Slobodno-Vreme/Nauka-i-tehnologija/467313/Pocelo-je-Radnicima-u-Svedskoj-ubacuju-cip-ispod-koze
http://facebookreporter.org/2014/01/14/%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BC%D0%B0%D1%80-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%9A%D0%B5-%D1%87%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%92%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%85-%D0%B1/
http://www.wanttoknow.info/650517nytimes
http://www.yalescientific.org/2011/02/the-brain-machine-connection-humans-and-computers-in-the-21st-century/
http://io9.com/5871598/the-scientist-who-controlled-peoples-minds-with-fm-radio-frequencies

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

оментара

 1. kažu da taj čip donosi mnogo pogodnosti recimo nemorate da nosite lična dokumenta novac milina božija ali ima jedno ali šta ako neko tamo daleko može putem čipa da te isključi da te ugasi ako mnogo talasaš treba razmisliti o ovome

 2. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 3. Поздрав. Знам да ћете Ви редакцији објавити овај текст.

  “Svuda ista priča. Pošto je dijete oštećeno vakcinom, država odmah gubi svako interesovanje za njega, roditeljima predstoji da ga sami liječe, obično veoma komplikovano i skupo.
  ______________________

  “Dijete je rođeno potpuno zdravo, i do 2,5 godine djevojčica nije imala nikakvi oboljenja. Međutim, odjednom je iznenada počela da radi haotične pokrete rukama i bukvalno za nekoliko nedjelja prestala da hoda. Dijete su poveli na medicinsko ispitivanje u Moskvu, tamo je mala Ksenija pala u komu … Šest mjeseci kasnije, devojčici je dijagnostikovana – epilepsija. Moskovski doktori su rekli da djevojčica neće dugo živjeti i odustali su od liječenja. Međutim, kasnije se ispostavilo, da su Rusi pomiješali krv djevojčice i donijeli pogrešnu presudu.

  Prema španskim stručnjacima, Ksenija Kovaljeva ima teški oblik sindroma Koževnikov-Rasmussena. Ova bolest prouzrokovana vakcinacijom protiv malih boginja, ne liječi se pilulama i injekcijama. Da bi djevojca mogla normalno da živi, njoj je neophodno da se ugradi neurostimulator koji će blokirati napade. Ova operacija košta 41.000 evra, porodica taj novac nema, i sada se novac za liječenje djevojčice sakuplja širom zemlje.”

  Izvor: http://www.1obl.ru/news/zdorove/sobirayut-dengi-na-operatsiyu-po-vzhivleniyu-neyrostimulyatora-4-letney-devochke/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!