ВАКЦИНЕ ЗА БЕБЕ ИЗАЗИВАЈУ АУТИЗАМ, БОЛЕСТИ И СМРТ: Америка платила 3 милијарде одштете родитељима побијене и унакажене деце

0
(0)

БЕОГРАД – Више од 16.000 особа у САД (рецимо, читава општина Љиг) умрло је или тешко оболело у последњих 27 година после примљене вакцине! Од новорођенчади до одраслих. Овај застрашујући званичан податак америчке агенције ХРСА, која је део Министарства здравља САД, био је деценијама тајна строго чувана од целокупне светске јавности!

У вешто скриваним подацима, до којих је Истраживачки биро Курира ексклузивно дошао, стоји чињеница да је амерички Федерални суд од 1989. до почетка 2016. морао да исплати више од три милијарде долара одштете за 4.481 породицу код које је доказано да су њени чланови због вакцинације оболели од аутизма, епилепсије, енцефалитиса, церебралне парализе или су чак умрли! Практично, то значи да су америчка влада и судство признали да вакцине (у неким случајевима) могу бити опасне, чак и смртоносне!

У Америци, међутим, вакцинација је ствар личног избора. А управо у САД, само у прва два месеца ове године доказано је 209 случајева због којих је већ исплаћен 81 милион долара одштете унесрећеним породицама!

Став Светске здравствене организације је следећи: здраву децу би требало вакцинисати. СЗО, тело Уједињених нација, у извештају из 2013. инсистира на одлагању вакцинације уколико су деца прехлађена или изложена било ком виду упале органа за варење.

наставак следи

Аутор: Истарживачки биро, Курир

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Код Бујановца пронађене велике количине оружја и ракетних бацача, као и минско експлозивних средстава

5 (5) Приликом радова на прегледу терена који се изводе на територији општине Бујановац, 14. …

Компанија Фајзер од које Вучићева банда тровача купује вакцину подмићивала докторе у Србији?

4.6 (11) На сајту РТС-а се може наћи чланак из 2012 године под насловом: ”Афера …

2 Коментара

  1. Господ нека им плати.

  2. Зоран Срећковић

    Јебем ја и семе и племе свима онима који знају нешто о овоме а ћуте .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend