Валентин Катасонов: Вакцина за изабране и вакцина за марву

Валентин Катасонов: Вакцина за изабране и вакцина за марву

О вакцини кажу да може да одложи смртоносни исход за пола године или годину. Видимо, рачуна се на то да ће се за пола године сви вакцинисати и да нико неће видети резултате вакцине. Јасно је да ће се људи, уколико се то временски растеже, уплашити и сигурно неће моћи да их вакцинишу. Стога ће све то бити сажето на време и трајаће највише шест месеци.

+ + +

У етру „Ју тјуб“ канала «Студия Рубеж», доктор економских наука Валентин Катасонов направио је јасне паралеле између онога што се догађа данас и онога што је тачно пре сто година описано у свом пророчком роману „Ми“ Јевгениј Замјатин.

„…Мислим да ће ове године вакцина бити направљена. Она вероватно већ постоји. Само што се атмосфера у друштву специјално подгрева да би уплашили људе, сатерали их у ћошак, а затим их подавили голим рукама.

Најдаље, та вакцина ће се појавити следеће године. Њу ће јавно показати, и наредити да се сви вакцинишу. Они који се не вакцинишу сигурно ће бити на црној листи и постаће одметници. Ето, таква је ситуација.

Узгред, последњих неколико дана читам роман Замјатина „Ми“, који је објављен пре сто година. Ово је први антиутопијски роман.

Много тога је у том роману предвиђено, иако се ствари тамо дешавају у XXXIII веку нове ере, дакле након више од хиљаду година од данас.

Нећу излагати читаву радњу романа, али постоји једна држава. На крају почиње побуна.

То је тоталитарна држава, устројена по принципу електронског концлогора, мада је роман написан, поновићу, 1920. године.

Тамо нема људи, нема имена, тамо постоји само „број“. Тамо се не користи реч човек, већ се неки број обраћа неком другом броју.

И будући да „Доброчинитељ“ – то је аналог Великог брата из романа Џорџа Орвела „1984“ – не успева да све построји, не успева да обезбеди жестоку контролу, на крају романа се догађа следеће: он потписује указ да сви морају да прођу Велику Операцију.

То укључује уклањање центара фантазије и остатака душе. Операција се, генерално, назива „Доброчинитељ“, а након тога особа се мора претворити у својеврсни биоробот – или, као што је Замјатин написао, у трактор. Код њега из операционе сале излазе људи – трактори.

Читајући све то, размишљао сам о нашој 2020. години. Одједном ће неки доброчинитељ потписати уредбу о свеопштој вакцинацији?

Већ сам разговарао с неким лекарима, они кажу да се током последњих 20 година на тржишту стално појављују неке нове вакцине.

Може бити да у њима нема неког, да тако кажемо, отрова, који програмира смрт човека годину дана после вакцинације, али оне свеједно нису проверене.

На овим вакцинама заруђеје се огроман новац. За Била Гејтса то је велики бизнис. Он је ступио у савез са том фармацеутском мафијом. Притом, свакако, људи умиру.

Генерално, статистика је ужасна. Не сећам је се напамет, али из неког разлога ми се чини да је оно што се може догодити је оно што је пре сто година описао Јевгениј Иванович Замјатин.

И сви ће морати да прођу ту Велику Операцију „Доброчинитељ“ – вакцинацију. Ето таква је верзија…

Узгред, у књизи Бжежинског, коју смо недавно помињали, такође се говори о потреби контроле здравља људи.

Али не мислим да се господин Бжежински заиста бринуо за здравље становника планете.

Већ тада су се све ове идеје појавиле у глави ових демонских политичара. Наравно, мислим да су сви ови демонизовани политичари добро упознати са антиутопијама Орвела, Замјатина, Хакслија, који је написао „Врли нови свет“. У тим књигама све то је јасно описано.

У овим делима постоји такође контрола рађања и, осим тога, тамо се баве еугеником.

Код истог Замјатина постоји „Биро здравља“, који даје бројевима дозволу за рађање деце, али само тек пошто претходно прођу генетску експертизу. Можете ли замислити да је то написано још 1920. године! И, ето, на крају, фактички то мора бити неки калибрисани производ.

А ако он није калибрисан, значи – то је шкарт производ, ако је то шкарт, значи – њега уништавају.

„Доброчинитељ“ има такозвану Машину Доброчинитеља, тамо се појави сноп светлости и неисправан производ нестаје, од њега остаје само локва дестилисане воде. 1920-а је година, а ето шта су написали! Но, ми смо данас близу тога.

Роман „Ми“ је и даље класик. И у чему се класика разликује од некласике? Ни један класик не постаје морално застарео за десет година, можете га бацити у смеће или ложити пећ, али класик, попут доброг коњака, постаје све квалитетнији.

1920. године, узгред, то се није баш уочавало. Замјатин је квалификован као антисовјетчик. У Енглеској се веровало да је англофоб, иако је мало живео у Енглеској. И у САД-у су се наљутили на њега…

Његов роман је оно огледало у којем свако може препознати себе. То није просто антиутопија, већ и роман – наравоученије. А наравоученије је погодно за сваку ситуацију, за било које време.

Мало сам проучавао питање вакцинације. Испада да постоји вакцинација за елиту и вакцинација за крдо. А то су, наравно, потпуно различите ствари.

Вакцине за елиту су заиста тестиране, заиста постоје гаранције против негативних нуспојава. То је на медицинском нивоу. Читао сам специјалну литературу о овој теми.

Ако је Бил Гејтс такав поборник вакцинације, због чега онда његова деца нису вакцинисана? А они нису вакцинисани. Али, разумљиво је, Гејтс не жели да његова деца умиру или изгубе репродуктивну способност.

Дакле, овде постоји врло јасан расизам, фашизам, назовите то како хоћете. Медицински фашизам, фармацеутски фашизам …

Погледајте лекове које нам нуде друге земље. Грех је то прећутати: нама достављају лекове лошег квалитета. А кад смо у иностранству, тамо купујемо препарате, јер знамо да оно што нам отуд долази није квалитетно.

То јест, ово се дешава чак и на међудржавном нивоу. А унутар граница држава постоје сопствени стандарди, нивои.

…О вакцини кажу да може да одложи смртоносни исход за пола године или годину. Видимо, рачуна се на то да ће се за пола године сви вакцинисати и да нико неће видети резултате вакцине.

Јасно је да ће се људи, уколико се то временски растеже, уплашити и сигурно неће моћи да их вакцинишу. Стога ће све то бити сажето на време и трајаће највише шест месеци.

…Међу господарима новца који све то желе да ураде су представници различитих етничких група, различитих боја коже.

Ово је интернационална завера. Ја их називам демоноподобним ентитетима, јер они се не могу назвати људима.

Извор: „Руски фронт“

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

60% старијих од 50 година који „умру од KОВИДА-19“ два пута су вакцинисани

60% старијих од 50 година који „умру од KОВИДА-19“ два пута су вакцинисани

До 15. августа 2021. године 68% пацијената са короном примљених у болницу у Великој Британији …

Палма: Невакцинисанима забранити улазак у кафиће и ресторане, сви да се вакцинишу (видео)

Палма: Невакцинисанима забранити улазак у кафиће и ресторане, сви да се вакцинишу (видео)

– Вакцинација је приоритет свих приоритета, рекао је у уторак 07. септембра, у Скупштини Србије, …

Један коментар

  1. umesto da se udruze i resenje traze, sad svaka baba travara vakcine pravi sa umislem da pare zaradi, nego ne cu nikoga da spomene onog kurvinog sina gej-ca, svetsku zdravstvenu organizaciju i onog kosookog, kad ce da budu uhapseni, sudjeni i obeseni, ili su nevini, samo se igrali i omaklo im se.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *