Велеиздајници уз помоћ криминалаца насрћу на Србе Косова и Метохије и терају их да изађу на шиптарске изборе

0
(0)

Саветник директора владине Канцеларије за Косово и Метохију Зоран Милојевић казао је за „Политику” да је представницима Срба са Космета речено да одлуче шта хоће, а да он, као човек који живи на северу КиМ, сматра да треба послушати државу.

Хајде да видимо ко је Зоран Милојевић звани Зеља, саветник директора владине Канцеларије за Косово и Метохију Јулина званог Вулин.

Крајем 2011. године и почетком 2012. припадници БИА интезивно су истраживали организовани криминала на северу Косова и Метохије. Ова истрага је показала да на северу Косова и Метохије постоји снажна организована криминална група коју чине шверцери нафтних деривата, продавци наркотика и оружја, поједини бивши и садашњи припадници МУП-а, лица из криминалног и естрадног миљеа централне Србије, локални политички лидери и поједини политичари из власти и опозиције. Везе ове ове организоване криминалне групе иду ка организованом криминалу у Црној Гори и Шиптарима. Нажалост, циљ ове истраге није био разбијање организованог криминала на северу Косова и Метохије, већ прикупљање доказа и њихово коришћење у сврху стављања организованих криминалних група под пуну контролу врха Жутог картела званог ДС.

Свој успон ова организована криминална група достигла је за време ДСС-а, јер је Радету Булатовићу пало на памет да се криминалцима користи као својеврсном подземном војском у случају напада Шиптара на север Косова, што је потпуни болидизам једног аматера. ДС је после доласка на власт преко Микија Ракића користио ову организовану криминалну групу за своје послове на КиМ не успевши да је стави под потпуну контролу. 

Своје криминалне активности ова организована криминална група покрива наводним патриотским акцијама, акцијама по нарeђењима лупежа из безбедносног ситема, и услугама свакој власти – пребијања, застрашивања, упуцавања и сл. по налозима власти.

Ова истрага БИА завшила се тако што је ухапшени Звонко Веселиновић и његов брат Жарко, али не с циљем разбијања ове организоване криминалне групе већ у циљу њеног потпуног стављања под контролу владајућих политичара. Жути картел, звани ДС, ову организовану криминалну групу није успео да стави под потпуну контролу, јер је изгубио власт. На власт је дошла Силеџијско Насилна Странка, а Звонко Веселиновић који је угошћавао Тому Мастер Николића, и његов брат Жарко пуштени су из притвора да се бране са слободе.

Поменути Зоран Милојевић Зеља, иначе власник пумпе у Лепосавићу и координатор Нове Србије Веље Илића, је у материјалу БИА о организованом криминалу на северу Косова и Метохије, означен као један од шефова ове организоване криминалне групе. За разлику од доказа којима распoлаже БИА, Зељу су Милорад Вучелић, интимус Станка Суботића Цанета, и фан двојца Николић-Вучић, и Јулин Вулин широј јавности Србије представили као великог патриоту и то у квази-националном листу Печат!

Данас је ова ова организована криминална група под потпуном контролом Силеџијско Насилне Странке, а Зеља саветник Јулина Вулина! Зеља наставља да ради као и са претходним режимима пружајући им услуге. Тако су његови криминалци обезбеђивали Вучића кад је био у Косовској Митровици. Фотографије његових криминалаца непосредно уз Вучића могли сте да видите у нашим постовима. 

Зоран Милојевић Зеља и његова сабраћа имају нови задатак! Овог пута од велеиздајника из Силеџијско Насилне Странке! Типично мафијашким методама што већи број људи натерати да изађе на балистичко–велеиздајниче изборе! Нема сумње да ће Зеља овај задатак покушати да спроведе, а све у име заштите својих криминални интереса.

На његову велику жалост, и жалост велеиздајника, у томе неће успети…. 

Порука за све Зеље је – УСКОРО ЋЕТЕ ОДГОВАРАТИ ПРЕД ЗАКОНОМ, КАКО ЗБОГ КРИМИНАЛА ТАКО И ЗБОГ ВЕЛЕИЗДАЈЕ.

 

Фејсбук

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЦИНС: РЕМ створио лажну слику о медијском присуству владајуће странке и опозиције у претходној изборној кампањи – уместо једанаестроструко, по извештају регулаторног тела СНС био тек незнатно више присутан од СЗС

5 (2) Регулаторно тело за електронске медије створило је погрешну слику о медијском присуству владајуће …

Правно обавезујећеш споразума нема нити ће га бити! Него кад ће ратну штету да нам исплатите?

3.8 (4) „Став Немачке по питању Косова се није променио и циљ је да се …

5 Коментара

  1. neces imati prilike da im kazes , oni su vec odlucili bez vas , nadam se samo njihovoj podrsci ostatka dela Srbije i srbskog naroda…

  2. neces imati prilike da im kazes , oni su vec odlucili bez vas , nadam se samo njihovoj podrsci ostatka dela Srbije i srbskog naroda…

  3. само Pb решава проблем

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend