ВЕЛЕИЗДАЈНИК: Ако немате пара за гориво немојте да возите ауто!

Поскупљење горива је горућа тема ових дана у Србији, јер су возачи схватили да је поскупљење „динар по динар“ довео до тога да смо по цени дизел горива убедљиво најскупљи у региону – више цене овог деривата плаћају само возачи у Албанији.

По систему „миц по миц“ дошли смо до просечне цене од 152,02 динара за БМБ 95, односно за литру дизела 162,71 динар.

Изјава Александра Вучиће о повећању цене горива није прошла незапажено, чак је у једном моменту рекао реченицу коју нико није могао да очекује.

„Има 100.000 за ауто, а много ти је тешко да платиш десет динара више“, рекао је Вучић.

Раније су поједини медији известили да је председник напоменуо да онај ко нема пара за гориво не треба ни да вози аутомобил.

АУТОР ТЕКСТА: Београдски Портал / Дневни Журнал

Актуелно

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИ ОЛОШ наставља да шири црну шиптарску пропаганду и лажи!

БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да је у Србији потребно више витештва …

„Инвеститор Београда на води продаје имовину јер нема новца да заврши посао“

Консултант за стране инвестиције Махмут Бушатлија рекао је да вест да председник компаније Емар (Емаар) …

2 Коментара

  1. KAKO ŽIVIMO, TAKO PREŽIVLJAVAMO?

    Ako nemamo para za gorivo nećemo voziti auto, ako ga kojim slučajem imamo. Ako nemamo pare za hranu i ne nađemo je u kontejnerima za smeće gladovaćemo, po preporuci ΛV. Da li on zna i ovo: cene u maloprodaji u Srbiji su 51% od evropskog proseka, s jedne strane, s druge prosečna neto plata u Srbiji januara 2018. iznosi 422 evra (u januaru 2017. 376 evra). Najviša primanja u Evropi su u Švajcarskoj gde je prosečna plata 4.421 evro, a zatim u Islandu i Norveškoj sa prosečnom platom od 3.440, odnosno 3.405 evra. Brat bratu plate u Srbiji su među najnižim u Evropi i je skoro 10 puta (ili 1000%) niža od evropske prosečne plate. S druge strane, cene u Srbiji su samo 51% (dvostruko) niže od evropskih. Pa kako živimo? Bedno, jadno i gladno, jedino na TV, u izjavama vođe, živimo mnogo bolje, nego što jeste, a to vide građani u prodavnicama i u trpezariji. Možda, on i njegovih?

  2. Zato sto je pametan.Ne prijatelji na vlasi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons