fbpx
Насловна / Србија / ВЕЛЕИЗДАЈНИК потура МУТАВУ Хрватицу да у јуну потпише независност тзв. Косова
ВЕЛЕИЗДАЈНИК потура МУТАВУ Хрватицу да у јуну потпише независност тзв. Косова 1

ВЕЛЕИЗДАЈНИК потура МУТАВУ Хрватицу да у јуну потпише независност тзв. Косова

Како ексклузивно сазнајемо, Србија би званично у јуну ове године требала а потпише читав низ мера и споразума са Косовом што би буквално и само Косово озваничило као државу.

Иако је план да Србија званично не потпише папир независности (тако нешто ни не постоји) потписаћемо по свему судећи споразуме који ће дозволити Косову да уђе у Интерпол, УНЕСЦО али и све спортске, културне и медијске светске асоцијације.

Након што Србија добије од Хашима Тачија гаранције за стварање Заједнице Српских Општина (ЗСО), Ана Брнабић би по свему судећи требала да потпише и дозволу Србије, како би се Косово и званично “убацило” у Уједињене нације. Ово значи да од тада Косово и “де фацто” јесте назвисно а као такво моћи ће да се такмичи и на песми Евровизије (која има је ове године отказа јер управо зато што нису чланица УН-а).

Занимљиво је да председник Вучић одбија да потпише било шта везано за ове споразуме (иако и сада тренутно зна шта ће се све тражити од Србије).

Ана Брнабић је очигледно доведена да уради “прљави посао” око Косова и заврши оно што многи политичари у Србији нису у пореклих 10 година.

ИЗВОР: Дневни Журнал

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Овако је то кад председник татиној ћерки отвори хотел! А, ви? Како сте? (видео) 11

Овако је то кад председник татиној ћерки отвори хотел! А, ви? Како сте? (видео)

Са недавног свечаног отварања хотела Наис у власништву ћерке Ивице Тончева. Председник Вучић је свечано …

Вучићу, реновирао комша Џиброња свињац па те моли да свратиш и да га свечано отвориш! 12

Вучићу, реновирао комша Џиброња свињац па те моли да свратиш и да га свечано отвориш!

Вучићу, замолио нас комша Џиброња да ти пренесемо молбу да што пре дођеш код њега …

4 Коментара

 1. И писаће једног дана у историји, да су Срби све своје битке изгубили на ВИДОВДАН! Ми то видимо, ми то знамо и остављамо нашим поколењима да нам суде!!!

  • To je zato što smo se odrekli svog boga Svetovida u korist ovog boga sa peska. Sve što dolazi od drugih je mudrije, lepše, pametnije. Onaj Vučić verijem da ne treba ni pare da mu nude, dovoljno je samo po leđima ga potapšati.

 2. SPAS JE SMRTNA KAZNA
  Ova vlast je odavno zloupotrebila blagonaklonost i lakovernost srpskog naroda, koji je dovela u najtežu situaciju u svojoj istoriji. Jednostavno Srbi su dovedeni do ruba propasti i nestanka. Na našu veliku žalost na vlasti su pljačkaši i izdajice i Srbije i srpskog naroda. Uz sva pričinjena zla ova vlast nas je vratila i 100 godina unazad.
  Imamo mi i komunističku akademiju i podeljenu pravoslavnu crkvu. Ove dve ustanove pored vlasti nikada nisu branile srpsku naciju, već po navici mirno posmatraju srpsku propast. To nije ništa novo i to su posledice komunističke doktrine, koja je potpuno uništila ali samo srpsku naciju. Zato danas u Srbiji imamo anarhiju (bezakonje) u kojoj uživaju i izdajnici i pljačkaši Srbije. To je jedna potpuno nesposobna vlast koja ne ume da reši nijedan problem, i koja ne trpi ni jedan vid kritike. Uz to oni su zatvorili sve medije, tako da srpski narod ne zna ni za briserku izdaju ni za ogromnu pljačku koja se desila u Srbiji. Drugim rečima srpskom narodu nije dostupna istina o radu ove vlasti već joj se stalno plasira dezinformacija. Zato je posebno važno izvršiti i ekspertizu (briselske izdaje), koja se i danas krije od naroda. Posle te ekspertize biće sve jasno, videće se ko je šta i kako radio sa ovom državom i ovim narodom. Ceh moraju platiti i svi ministri pravde koji su sedeli skrštenih ruku dok je Srbija pljčkana i izdavana. Na taj način su i oni saučestvovali u srpskoj nesreći. Ti zlikovci su zajedno celo vreme samo obmanjivali narod, pljačkali i izdavali Srbiju. Vučić je zlikovac. Broj takvih zlikovaca nije zanemarljiv i tu nesme biti grešaka u odabiru tih zlikovaca. Tvrdnje izdaje i pljačke Srba mora se verifikovati činjenicama i dokazima za svakog pojedinačnog zlikovca. To nije teško utvrditi jer dokaza ima mnogo i za izdaju i za pljačku ove države.
  Dobro se sećamo izdajničke rečenice: „Mi ćemo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju“. To je rekao Aleksandar Vučić okupljenim Srbima u K.Mitrovici. Posle toga naterao je SNS da naprave koaliciju sa Haradinajem koji je odsekao glavu srpske devojčice staroj dve godine u Dečanima. Da, da…
  Vučić je bio glavni koordinator u stvaranju i Kosovske Vlade i Kosovske države.
  Dobro se sećamo i rečenice: „Pređite preko mosta ovo je most koji spaja“. To je rekao Marko Đurić u Jarinju okupljenim i zgranutim Srbima. Niko ga nije poslušao. Danas je tu carina a avnojevska granica je pretvorena u državnu granicu sa Kosovom. Uz kršenje Ustava oni su na terenu i preko Brisela postupno stvorili šiptarima drzavu.
  Vučić je stavio svoj potpis na predaju Kosova dana: 30 juna 2015 godine u 22 časa i 54 minuta.
  Bez obzira što oni sada „peru ruke“ ovo je istina i to je izdaja.

  ZATO NJIH DVOJICU, ZNAČI ALEKSANDRA VUČIĆA (OZDAJICU I LAŽOVA) I MARKA ĐURIĆA „CARINIKA“ TREBA ODMAH STRELJATI. ZATIM STRELJATI IVICU DAČIĆA I TOMISLAVA NIKOLIĆA. ONI SU PROTIVUSTAVNO IZDALI I PREDALI KOSOVO ALBANCIMA.
  Poklonjenu državu Šiptari su slavili celu noć po Kosovu i po celoj Evropi.

  A TUPAVI SRBI JOŠ NEZNAJU KO JE PREDAO KOSOVO I METOHIJU ALBANCIMA!?

  Na osnovu utvrđenih daljih činjenica i dokaza o izdaji i pljačci ovog’ naroda streljanje i svih ostalih zlikovaca može odmah da počne. Ne žalite to će stradati samo srpski krvnici kojima ovaj narod ne sme više ništa praštati. Znam da će mnogi zlikovci i pobeći iz Srbije, ali što više budu bežali narod će sve više otvarati oči i saznavati crnu istinu. To je i jedini način da jednom saznamo i istinu, i odatle se mora poći. A kada narod sazna istinu zlikovaca neće biti u Srbiji. Veliki sam pristalica istine i pravde i očekujem da će ona jednom zaživeti i u Srbiji. Mora da se odgovori na pitanje: Ko i zašto krije istinu od srpskog“ naroda???

  Naša opšta nesreća je što su na vlast stupili šarlatani, nemoral i otpad srpskog’ naroda. To su sve samosami srpski izdajnici, pljačkaši, lažovi (neslućenih razmera). Ima tu i puno došljaka koji su ovde došli samo iz ličnog interesa, da napune dzep. Zbog nedostatka patriotizma prema Srbiji oni su se lako priključili i izdaji i pljačci Srbije. I došljacima i ovoj vlasti jedini cilj je da opljačkaju Srbiju, a sada i da je potpuno unište. Važno je istaći da je ovo organizovana izdaja i pljačka koja nije zabeležena u dosadašnjoj srpskoj istoriji. Doduše na našu žalost ova vlast je sve svoje želje ispunila i sada deluje vrlo zadovoljno i veselo. Ovako veliku izdaju i pljačku vlast je ostvarila (samo) uz pomoć izdajničkih i potkupljenih mediokriteta u Srbiji. Na televiziji nema kritike, tu se jedno govori a u praksi drugo radi. Ti mediji su pomno pratili sve srpske nesreće i vešto skrivali istinu od srpskog naroda. To govori da su i mediji saučestvuju u uništenju Srbije. Vlasnici svih tih medija su u stvari ujedno i pljačkaši Srbije, koji ovo prikrivanje istine rade iz ličnog’ interesa. Pa kažem: „Stanite srbožderi Srbija je uništena“! Dosta više! Stanite!!!

  Naspram ovakve vlasti i medija stoji sirotinja na koju više niko ne obraća pažnju. Skoro sva ta sirotinja nema veše novca da plati komunalne račune i da preživi. Vlast nije ni njih zaobišla i štedela već im je opljačkala penzije. Ta uvek lakoverna sirotinja služi svakoj vlasti nažalost jedino za obmanu a potom i za dobijanje izbornih glasova. Oni su apolitični, neznaju istinu i zato su uvek na meti prevare i pljačke. Mora se reći da je to jedna amorfna masa koja održava ovu kriminalnu vlast u Srbiji.
  Ova vlast je žrtvovala i Kosovo zbog zapada a odvedoše nas na istok i na onaj svet. Uz sve to oni potpuno rasprodaše Srbiju a Srbe su pretvorili u pravo roblje koji imaju najniže plate i standard u Evropi. Pored svega toga mi smo poniženi kao narod od ove iste kriminalne vlasti. Kažu da smo nezahvalni, neradni, nesposobni, lenji, aljkavi i tretiraju nas kao stoku. To je njihov alibi i za potpunu rasprodaju (gašenje) Srbije. Mi sada nemamo u Srbiji ništa vredno a naše. Sve je tuđe, i ništa nije ponuđeno našim stručnjacima koje tretiraju kao bogalje i zato oni odoše iz Srbije…

  Mi jednom moramo da prekinemo ovu agoniju i to vraćanjem u Srbiju smrtne kazne. Streljanjem ili vešanjem svejedno. Umesto stvorene anarhije mi moramo stvoriti pravnu državu koju ova vlast nesme stvoriti. Takođe ova vlast nesme osloboditi medije u Srbiji. Zaštita imunitetom mora da se ukine jer narod nije dao svoj glas da se ovo radi. Nije dao glas da se izdaje i pljačka Srbija. Već je dao glas za obećani oporavak i razvoj Srbije kao države. I umesto toga mi smo doživeli izdaju i pljačku Srbije. Zato je jedino rešenje fizička likvidacija ovih izdajnika i pljačkaša Srbije. Ta likvidacija mora se sprovesti od samog vrha Srpske Vlasti pa nadole tako da se unište svi izdajnici i pljačkaši.
  Likvidacije i kazne moraju podneti i svi javni mediji u Srbiji koji su celo vreme (svesno obmanjivali) srpski narod. Mora se obelodaniti i ko drži te medije u Srbiji? Ova čistka će biti pouk i svim sledećim vlastima u Srbiji. Nikad više !!!
  Svi buduće vlasti moraju jednom naučiti da nikada više ne posegnu za pljačkom a kamoli da prekrše Ustav. I mi moramo znati i naučiti da je Srbija naša država (mi druge nemamo) i da je ona mnogo važnija od šačice ovih zlikovaca. Dalje…

  Moralna dužnost svakog Srbina je da postupa patriotski prema Srbiji a zakonska obaveza je da brani Srbiju u svakoj neprilici. Ponavljam sve one koji su izdali i opljačkali Srbiju treba streljati. To nije uopšte greh jer su to i zaslužili. Ponavljam mora se javno ponaosob utvrditi svačija odgovornost i zlo zbog kojeg smo ovako uništeni. Tu su: Kršenje Ustava (predaja Kosova), Briselski sporazum, pljačka, pljačka čak i zlata u Bazelu, krediti. Mora se utvrditi ko je zatvorio rad suda i medija u Srbiji? Ko je i zašto i kako to uradio? Ima li izdaje i pljačke možda? Kao otežavajuća okolnost mora se uzeti u obzir da se pljačka i izdaja vrši dok ovaj narod grca u teškoj bedi. Vlast je pljačkom napunila pune džepove para. U Srbiji su stvorili medijski mrak pa Srbi neznaju ISTINU! S’krivena je istina!

  Mora da se zna da je svesno laganje javnosti teško krivično delo. Stiže i vreme kada vlast mora da položi račune ovom narodu. Ali sem zla i nesreće ova vlast nema šta drugo da pokaže. Pitam: „Koji je problem rešen“? Nijedan. Problemi se samo gomilaju. Ko ih stvara? Pitam! Pa ova vlast.
  Srbija je samo opljačkana i izdata zemlja. I zar neko misli da takvi treba i dalje da žive? Ako neko kaže da!? Proklet bio!

  Ali teško svima onima koji se već sada osećaju prozvanim!

  Ko će presuđivati pita neko? Odgovor: Poželjno je da prvo sudi stampedo, gladni stomaci i sirotinja, a posle toga da sudi normalan sud kao i svugde u svetu. Verujem da ovakav sud neće biti korumpiran i pristrasan, jer je krajnje vreme da se ova država mora spašavati po svaku cenu.
  U budućnosti mi možemo očekivati samo represiju i tiraniju i mi na to moramo biti spremni. Ova vlast neće osloboditi medije i stvoriti pravnu drżavu. Pre će se izazvati građanski rat a potom pobeći iz Srbije. Mi moramo biti oprezni i nesmemo nasesti na te provokacije…

  Na kraju da ponovim: Smrt svim srpskim obmanjivačima, lažovima, izdajnicima i pljačkašima srpskog naroda i Srbije!

  Volim Srbiju!!!
  P:SAJDŽO 2018.

  • Бар пола од ових издаја не би било да је тзв. седма сила – медији, објављивала све шта се догађа. Срам било све новинаре који су прећуткивали а имали инфомрмације. Судиће се и њима, као и овима. Издаја свуда потиче највише од медија, јер да су грађани много тога знали, можда не бисмо пали овако ниско!
   ЧИТАТЕ ЛИ, НОВИНАРИ??? Сви који сте извештавали лажно или прећуткивали истину, биће вам суђено.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *