Визија Европе: “Ми смо хероји времена! Ми плешемо с демонима у мислима “

Визија Европе: “Ми смо хероји времена! Ми плешемо с демонима у мислима “

Беч – Пред саме Духове – дан када се Дух Свети спушта на човечанство које га тражи, одржао се Еуросонг – европско такмичење за најбољу песму.

Наравно, то опет није било случајно. Већ годинама се зна да је Еуросонг једно велико намештено такмичење, а победу носе они који у том тренутку одговарају свету, његовим збивањима и визијама владара овога света, а о чему јасно говори и име овог фестивала које гласи ЕУРО ВИСИОН (визија Европе).

Тако је прошле године било изузетно битно да у јеку борбе Русије и хришћанских земаља против геј инвазије победи управо Кончита, трансексуалац ​​који је ни мање ни више певао о Фениксу и његову уздизању из пепела, а чиме се свету одаслала једна врло важна порука – Дошло је време да се зло разоткрије, подигне из пепела и слави. Нажалост, само ретки су видели истину која се тада тако јавно пласирала!

Прошле године имали смо, дакле најаву ускрснућа, а ове године и само ускрснуће, и то пред саме Духове, што је заиста симболично, али опет само ретки виде што се заправо збива на европској позорници “заједништва” – повезивање у злу, и то врло снажном, наравно, не и непобедивом. Победу на овом Еуросонгу однео је Манс Зелмерлов, младић који се у име “напредног запада” представио са песмом ‘Хероес’. Само име песме не открива много о њој, вец́ само да су у питању неки хероји. Но, главни стихови песме, односно рефрен открива застрашујућу истину.

“Ми смо хероји времена! Ми плешемо с демонима у мислима “рефрен је песме Хероес, а која већ након једног слушања дубоко улази у мисли и тело, толико да нема човека који ове стихове у мислима неће поновити и неколико пута након само једног слушања. И управо то је разлог због чега је ова песма победила на Еуросонгу. Пред очима читавог света заправо се одиграла борба демона и Духа Светога који силази на човечанство. Демони који нападају мисли, како песма и сама каже, против Духа Светога, који мисли обнавља, и штити од њихова напада.

Песму Хероес само на ЈуТјуб каналу прегледало је до сада преко 2 милиона људи, а неколико милиона људи пратило је уживо такмичење Еуросонга, у супротном породичног фестивала којег гледају и деца. Изузетно заразни стихови који позивају на плес са демонима преливају се по хришћанској Европи само ноћ пре Духова, и то наравно са циљем да људски ум буде запрљан, да не мисли на оно Божје, него на оно демонско! Јер, ако човек и његове мисли не долазе од Бога, оне долазе од ђавола и борба је овде сасвим јасна, и што је најбоље од свега гласно изречена!

Ко је од тих силних људи, који песму хвале на сав глас уопште промислио о стиховима које овај младић пева? Зашто их пева? Јесте ли се запитали зашто су хероји времена управо они који плешу са демонима у мислима? И зашто је баш та песма однела победу на овогодишњем Еуросонгу? Истина је да је ђаво овом песмом себе и своје следбенике прогласио херојима, али оно што је тужно навео је милионе да попут мантре учине исто и следа га у његову сотонском походу на душе и то пре самог празника изливања Духа Светога!

Али, како је Исус победио ђавола у уму Петровом, тако и ви побеђујте зле мисли уз помоћ Духа у себи и другима.

“Отада поче Исус објашњавати својим ученицима како му треба поћи у Јерусалим, да много претрпи од старешина, првосвештеника и књижевника, да буде убијен – и трећега дана да уста. А Петар га повуче устрану те га стаде одвраћати: “Бог ти био милостив, Господе! Не, то се теби не сме догодити. “А он се окрену и рече Петру:” Одлази, Сотоно! Тамо, за мном, ти је место! Камен си ми спотицања, јер ти на уму није што је Божје, него што је људско. ”

Не будите дакле, камен спотицања, Гранични на ове умне манипулације ђавола које се манифестују по Европи како бих вас Дух при спуштању заобишао, већ вапите за Духом Божјим, духом који обнавља наше мисли силином Божјом, силином пред којом сваки демон пада ничице на колена!

Дневно.хр

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Италија: Масовни протести у око 80 италијанских градова против увођења обавезне санитарне ковид пропуснице (фото, видео)

Италија: Масовни протести у око 80 италијанских градова против увођења обавезне санитарне ковид пропуснице (фото, видео)

Одржани масовни протести Италијана широм земље против увођења обавезне санитарне пропуснице у склопу нових мера …

Читава Европа је прокључала! Милиони на улицама против вакцине, медији не могу да сакрију (видео)

Читава Европа је прокључала! Милиони на улицама против вакцине, медији не могу да сакрију (видео)

Милиони људи широм Европе устали су против корона диктатуре и наметање вакцинације. Ово су до …

3 Коментара

  1. Dan po održavanju evrosongaje bio Spasovdam a ne Duhovi.Silazak sv.Duha je 31 maja.

  2. beograđanin na vodi

    Tekst je prenet iz hrvatskog portala Dnevno.hr iz pera izvesne Zrinke K. Mada liči na teoriju zavere, trebalo bi razmisliti o njemu.

  3. beograđanin na vodi

    Nešo, Duhovi iz teksta se odnosi na katolički kalendar, a 31.maja po tom kalendaru je Presveto trojstvo. Duhovi ili pedesetnica po tom kalendaru padaju 24. maja (svibnja). Tekst je prenet sa hrvatskog portala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *