fbpx

Вођа „Делија“ којe контролишу браћа Вучић умешан у убиство адвоката Огњановића!

0
(0)

Бомба под аутомобил Славише Стојановића (31), коју је он пуком срећом избегао, али је у експлозији рањена његова пријатељица бивша шпанска мисица Олац Билбао, највероватније је постављена из освете због убиства адвоката породице Бојовић Драгослава Огњановића. Према писању недељника Експрес, сумња се да је управо Стојановић, који је пре неколико месеци изашао из затвора, заједно са једним од вођа навијачке групе „Делије“ учествовао у убиству адвоката!

Два аута

– Огњановић је приметио да га неке особе прате и препознао је Стојановића, који је био у друштву једног од вођа навијачке групе „Делије“. Он је то и рекао једном пријатељу, а онда је уследило убиство. Полиција располаже сазнањима да су Стојановић и тај навијач директно умешани у убиство Огњановића, али још није јасно да ли су били логистичка подршка и обезбеђење атентатору или је чак неко од њих повукао ороз. Зна се да су са лица места после атентата побегла два аутомобила, један у који је ушао убица и у ком га је чекао возач, и још један, у ком је било обезбеђење које им је правило одступницу – пише Експрес.

Бомба под аутомобил Стојановића експлодирала је 10. августа у Земуну. Он је са пријатељицом из Шпаније сео у свој ауди, а онда схватио да је заборавио мобилни у стану и кренуо по њега. У том тренутку бомба је експлодирала. Стојановић је остао неповређен, а Олац Билбао задобила је тешке опекотине и прелом ноге. Полиција је готово сигурна да иза напада стоји клан Луке Бојовића и да је у питању наставак обрачуна са наследницима Слободана Шарановића, с којима је Стојановић јако близак.

Сведок у суду

Стојановић је својевремено и сведочио у Специјалном суду на суђењу убицама Лукиног брата Николе Бојовића у Београду и Милоша Видаковића у Будви.

Испод аудија Стојановића 10. августа експлодирала бомба која је повредила његову пријатељицу из Шпаније

Њега је поменуо и Милош Војновић, који је убио Видаковића, иначе Страхињиног кум. Војновић, који је био близак породици Шарановић, изјавио је да су се крили код Страхиње Стојановића, а према сазнањима до којих је полиција тада дошла, управо је Страхиња наручио убиство кума након што је убијени сазнао да се Страхиња виђа са његовом женом.

Решио се кума и оца?
ЈУЛ 2013. Клан покојног Шарановића у Будви убија Милоша Видаковића, кума и супарника Славише Стојановића

СЕПТЕМБАР 2015. убијен је Паја Стојановић, Страхињин отац. Причало се да га је убио Страхиња да заштити мајку

МАЈ 2017. Страхиња Стојановић сведочи у суду у вези с убиством Видаковића и Николе Бојовића

АПРИЛ 2018. Стојановић излази из затвора, где је био због изнуде

АВГУСТ 2018. Експлодирала бомба под његов аутомобил

Српски телеграф

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Инсајдер о убиству Оливера Ивановића: (Не)савршен злочин (видео)

5 (2) 16. јануара 2014. на Северу Kосову убијен је Димитрије Јањићијевић, одборник у Скупстини …

Две године од убиства Оливера Ивановића – и даље без одговора ко је наредио, платио и извршио убиство

0 (0) Друга годишњица убиства једног од лидера Срба са Kосова и Метохије Оливера Ивановића …

Један коментар

  1. Dva gangstera nemaju pojma ni o cemu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *