fbpx

Војни синдикат: Нека се Вулин и Диковић огласе поводом срамног хапшења официра ВС

0
(0)

УПРАВНИ одбор Војног синдиката Србије саопштио је данас да је срамно хапшење официра Војске Србије исполитизовано само зато што се усудио да затражи увид у списак који су носили страначки активисти владајуће странке.

„Истина је само једна. То је злоупотреба власти, противуставан чин и опасан преседан по демократски поредак земље“, наводи се у саопштењу.

Војни синдикат Србије је навео да је тражио да се огласе министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије Љубише Диковић и стану у заштиту од деградације Војске Србије и понижавања српског официра, али да они до данас „срамно ћуте“.

„Војска Србије је поред СПЦ, и даље институција којој народ највише верује, а за то нису заслужни данашњи корумпирани политичари и њихове улизице који су упропастили државу и довели је до просјачког штапа, већ славна историја, наше војсковође, и храброст исказана посебно приликом херојске одбране од NATO“, навео је синдикат.

Синдикат је додао да је тој деградацији Војске Србије „посебан печат“ јуче дао министар полиције Небојша Стевановић, који се, износећи „ноторне лажи, понашао као да је на пијаци, лицитирајући ко је колико тежак“.

„Уверени да је министар полиције слуђен сабирањем прихода од породичног бизниса који има додира и са Војском Србије, а посебно са делом наменске индустрије, јуче је признао да његови страначки активисти, као Јеховини сведоци, иду од стана до стана са бирачким списковима, подсећајући на време када су Србијом кружили војници стране земље заокружујући политичке (не)истомишљенике. Само је то довољно да појаве попут министра Стефановића оду на сметлиште политичке историје, а он сам поднесе оставку“, пише у саопштењу.

Синдикат је навео да нико на правди Бога не сме да пред женом и децом приводи невиног српског официра, часног војника који је више пута награђиван за рад на врло одговорном и важном месту у Војсци Србије.

Војни синдикат Србије у уторак је саопштио да је ухапшен официр Војске после инцидента с активистима Српске напредне странке који су од врата до врата са списковима ишли и прикупљали „сигурне гласове“. По њиховим наводима, официр ВС је тражио да активисти кажу одакле им подаци о његовој породици, после чега је дошло до вербалног инцидента после ког је ухапшен.

СНС је саопштило да је официр вређао и физички насрнуо на њихове омладинце током обављања страначких активности.

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ПЛАЋА СИРОТИЊА РАЈА Кадар СНС напунио апартмане у ковид болницама, 200 евра дневно

4.6 (12) Апартмански блок КБЦ „Бежанијска коста“ у ком се лече ВИП личности и политичари …

ПЛАШИ СЕ ХАПШЕЊА? Терорист и убица Хашим Тачи отказао посету Вашингтону!

5 (7) Косовски председник Хашим Тачи отказао је пут у Вашингтон где је требало да …

Један коментар

  1. Dža ili Bu !!! Našao si od koga da tražiš da se oglase. Pa ti se boje sopstvene senke i zato su tu i dovedeni. Ova salonska odbrana pokazuje sledeće: 1. Psiho i Slinavi su jači od NATO, ustaša, balija, UČK, bugara, balija 2. Psiho je jeoš jednom prekršio Ustav, ovaj puta kao Vrhovni komandant „vojske“ dozvolio je da mu pripadnici KRIMINALNE formacije uhite oficira 3. Pokazna vežba na delu da su SS-ovci sa 6-to ili 3-tro mesečnim kursom bolje organizovanji od školovanih lica, te treba obustaviti dalje plaćanje licima sa posebnim potrebama njihove dalje privilegije 4. Potpuna repriza nacionalsocijalističke organizacije uprave Vajmarske Republike samo serbišen edišn 5. da li je ovo preduvod u Noć dugih noževa i Kristalnu noć ? 6. NEPRIMERENO foteljaško sakrivanje iza pobeda nad NATO i uspesima vojske (KOJOJ NISTE NI DORASLI) u OSLOBODILAČKIM BALKANSKIM RATOVIMA I Prvom svetskom ratu !!! 7. Oficiru uhapšenom od strane BANDE KRIMINALACA sa Zvezdare, po vođstvom Mrkonjića, ako je još uvek Načelnik PS, treba da bude jesno da od vas NEMA NIKAKVE POMOĆI i da potraži drugo zaposlenje što pre, jer ste vi NAJOBIČNIJE PIČKE PREKLAPAČE !!! 8. Srbija je OKUPIRANA od strane KOMONUSTIČKO-USTAŠKE BANDE 9. „Obavljanje stranačkih aktivnosti“ – UZNEMIRAVANjE GRAĐANA POSETOM NA KUĆNA VRATA SA SPISKOVIMA (a-la Kristalna noć) je najeksplicitniji primer da je na delu SS uprava !!! Kako koji čudom stranački aktivisti se na latiše krampa, lopata i metli da očiste ZAGOVNANI Beograd i ostale gradove po Srbiji, da očiste kanale DTD i druge, da malo krampaju po rudnicima i obavljaju druge javne radove ??? Ometanje tih aktivnosti bi imalo smisla sankcionisati apšenjem i drugim represivnim metodama … 10. ZAŠTO ĆUTE SUDIJE I SVAKOLIKA DRUGA „PRAVNA“ JAVNOST ??? ZAŠTO NE STANU U ODBRANU UHAPŠENOG OFICIRA, ZAŠTO NE DREKNU DA SE Slina-LAŽNI DOKTOR, Psiho, Diković, Vulin i ostale foteljaške podguzne muve USERU OD STRAHA ??? 11. KOJI KURAC PARADIRATE U ORAŠCU, LEPEZANERI NIJEDNI ??? 12. OČEKUJETE DA NAROD PREUZME VAŠU USTAVNU ODGOVORNOST ??? ONDA VRATITE SAV NOVAC KOJI STE PRIMILI, SA SVE ZATEZNOM KAMATOM, ZA NEIZVRŠAVANJE USTAVNE OBAVEZE !!! ILI MISLITE DA NAROD TO OBAVI UMESTO VAS, A VI PO STAROM, DA UŽIVATE SVE BENEFICIJE ?!?!?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *