Насловна / Србија / Хроника / Врање: Напредни фашисти почели су брутално да пребијају политичке противнике!
Врање: Напредни фашисти почели су брутално да пребијају политичке противнике! 1

Врање: Напредни фашисти почели су брутално да пребијају политичке противнике!

Четворица чланова Српске напредне странке у Врању физички су данас насрнули и претукли председника Градског одбора Народне странке Врање Ђорђа Ристића и потпредседника Драгана Павловића, који је и одборник у Скупштини града Врања.

„У овом тренутку јасно је да је режим почео физички да се разрачунава са неистомишљеницима. Павловић и ја смо кренули у просторије наше Народне странке и испред самог улаза чули смо вулгарна добацивања и минут након тога четворица чланова СНС-а које познајемо су нас напала“, каже Ристић.

Ристић додаје да га је један од чланова СНС-а држао док су остала тројица тукла одборника Павловића, а затим и њега. Он истиче да су чланови СНС-а наставили са увредама чак и након доласка полиције.

Инцидент је уследио након саопштења Народне странке у коме је Ристић указао да је скандалозно што је простор Дома културе Врање издат на коришћење Српској напредној странци и оценио да то представља „узурпацију градских просторија у страначке сврхе“.

Одговор Српске напредне странке, у недостатку објашњења, био је физички насртај на чланове Народне странке.

„Српска напредна странка своју масовност очигледно показује тиме што мноштво њихових чланова физички насрне на једног или двојицу неистомишљеника, али ми ћемо, без обзира на то наставити да указујемо на све што на штету грађана Врања ради СНС “, каже Ристић.

Народна странка позива надлежне органе да у најкраћем могућем року процесуирају насилнике из Српске напредне странке и позива Вучићев режим да се одрекне насиља у политичком деловању, а грађане Србије да се на време одупру диктатури.

narodna.org.rs

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА СНС: „Нема већег зла од СНС, зато сам се повукао“ 11

ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА СНС: „Нема већег зла од СНС, зато сам се повукао“

Један од оснивача Српске напредне странке у Чачку Цане Прелић, изјавио је да је напустио …

Десет дана након бруталног пребијања Срба у Зубином Потоку Вучићева "Српска листа" путује у Берлин као део делегације Рамуша Харадинаја 12

Десет дана након бруталног пребијања Срба у Зубином Потоку Вучићева „Српска листа“ путује у Берлин као део делегације Рамуша Харадинаја

Сви прорежимски медији у Србији објавили су посету Вучићеве „Српске листе“ Берлину. Међутим, оно најважније …

3 Коментара

  1. Sad su konacno presli na nedela, otvoreno i brutalno, sve cesce, pale providne maske s lica.
    Sada pokazuju pravo lice ludaka.

  2. Srbija je puna baba Coka. Biće čuda.

  3. ti ni njoihova deca nece moci ni da spavaju ni slobodno na ulicu a docice i vreme kad ce bandere takvima biti okicene.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *