Врањем харају локални и београдски мафијаши

0
(0)

СПАЛИЛИ су ми комплетно опремљену кућу и изазвали штету од 50.000 евра, а полиција од мене тражи да дам ДНК – огорчен је Велимир Вукославовић (30), угоститељ из Врања. Он истиче да је завршио економски факултет и да се никада није бавио криминалом, већ само бизнисом, водећи кафиће у Нишу и Врању.

Вукославовићеву кућу од које су остали само чађави зидови непознати почионици су буквално дигли у ваздух пре нешто више од месец дана.

– Тек после месец дана од паљевине полиција ме је позвала, али не да би рекли докле је стигла истрага, већ да би ми поново узели узорак ДНК – каже Вукославовић.

– Бојим се да ми нешто не подметну, јер сам чуо да кад узимају ДНК по други пут намештају. То ми је потврдио и мој пријатељ Никола Трајковић-Чута који је лежао у затвору, јер је наводно запалио позориште.

 

НЕМА ВРЕМЕНА ЗА ПОЛИТИКУ ВУКОСЛАВОВИЋ каже да се дружи с политичарима, али да се сам из ње повукао, јер му бизнис не оставља довољно времена:
– Био сам један од оснивача Јединствене Србије у Врању и члан градског одбора, али сам напустио политички ангажман кад сам отворио кафић у Нишу.

 

Саговорник „Новости“ каже да је близак пријатељ са Трајковићем и Милошем Младеновићем и да ових дана започињу заједнички бизнис, отварају кафић у врањској променади – Бранковој улици. Овај момак не открива имена, али тврди да су он и његови пријатељи мета локалних мафијаша који раде за београдске босове.

– Недавно су нас напали док смо мирно седели у башти ресторана, а мене су ударили пиштољем у лице и то слеђа – каже Вукославовић. – Затим су ме силеџије с фантомкама уходиле и правиле сачекушу испред куће, али сам успео да им умакнем. Не знам шта хоће од мене, ја сам миран човек и само гледам своја посла и сигуран сам да ће се на крају доказати да смо ја и моји пријатељи само жртве полиције. На њих се врши притисак да неког ухапсе због паљевина, а очигледно неко моћан штити праве пиромане.

Наш саговорник дипломатски избегава да помене конкретна имена, али наводи градске приче према којима су и неки градски челници и полицајци повезани са опасним људима који би требало први да буду ухапшени.

– Зашто би иначе полицајци у униформи чували аутомобиле естрадних звезда и незваничног власника дискотеке, која је запаљена, који су целог лета парадирали градом – пита се Вукославовић. – У тој дискотеци неретко су били гости високи градски функционери, о чему сведоче и фотографије које су сами поставили на „Фејсбук“.

Наш саговорник каже да је у почетку мислио да су напади на њега и његове пријатеље случајни инциденти, али сада признаје да је озбиљно забринут.

– Сада се већ питам како ће се ово завршити, по граду се прича о освети београдских босова, али плашим се да ће страдати невини као и до сада. Милош, Чута и ја отварамо кафић и стрепимо шта ће се десити. Неки нам кажу да ће нас напасти јер смо конкуренција дискотеци, али сматрам да је то глупост, јер кафић са 30 места никада не може да конкурише таквом објекту који прима 2.000 људи – закључује Вукославовић.

 

Новости

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Државни вакцинатор Кон би сада да вакцинише преко три милиона Србаља, од ђутуре провизија 4.485.000 €

4 (5) Србија данас: Државни вакцинатор Предраг Кон би да вакцинише преко три милиона Србаља …

Звонко Веселиновић, Милан Радоичић и њихови пословни партнери приватизацијом три предузећа до уносног посла за ЕПС

4.8 (5) Бизнисмени са севера Kосова Звонко и Жарко Веселиновић и Милан Радоичић, заједно са …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend