Врати Вучићу стан од 118 квадрата држави који си добио као Милошевићев министар пошто су ти мрске деведеседете

Врати Вучићу стан од 118 квадрата држави који си добио као Милошевићев министар пошто су ти мрске деведеседете

0
(0)

Данас опет имамо прилике да слушамо просеравање премијера Вучића како он ето неће да живи у деведесетим нити жели да се бави ликом и делом Слободана Милошевића јер он сада само мисли и ради за будућност. Пошто су премијеру Вучићу тако мрске деведесете године и Слободан Милошевић нека буде поштен и фер према овом народу на чијој грбачи паразитира већ више од две ипо деценије и нека држави и народу врати стан од 118 квадрата који је откупио од државе у време док је био Милошевићев министар. Поштењачина.

У наставку прочитајте део истраживања КРИК-а о стамбеним кавдаратима клана Вучић и начинима на који су се дочепали веома вредних стамбених квадрата широм Београда у тим тешким и премијеру Вучићу тако мрским деведесетим. Тако је премијер Вжучић у време док је НАТО бомбардовао, окупирао делове Србије и етнички чистио Србе са територија на којима су живели истовремено и то веома успешно од државе и народа ослобађао стамбене квадрате у Београду. 

Србија данас

Два стана породица је повољно откупила од државе у време када је Александар Вучић био министар информисања у влади Слободана Милошевића. Ти станови купљени су по привилегованим ценама, мада премијер тврди да он није утицао на то.

Стан величине 118 метара квадратних у Булевару Михајла Пупина, у Yубизнис центру – згради познатој и као „Црвенкапа“, Вучић је откупио од државе децембра 1998. Овај трособан стан данас има процењену вредност од око 231 хиљаду евра.

Институције су, кршећи закон, одбиле да новинарима КРИК-а доставе документацију у вези са овим станом, тако да није познато колико је премијер укупно платио некретнину.

Вучић каже да се не сећа колико је укупно платио стан, али тврди да га је преплатио, јер му је после 2000. године наплаћен екстрапорез.

„Не знам (колико сам платио). Нисам се спремио да вам се правдам. После 2000. тражили су додатни порез и то сам платио. Платио сам толико да су они били веома срећни што су успели да ме казне“, рекао је Вучић.

Крик.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ДОБРОДОШЛИ У ВУЧИЋЕВО ЗЛАТНО ДОБА: Плате повећане 6% док су цене намирница скочиле за 20%…

ДОБРОДОШЛИ У ВУЧИЋЕВО ЗЛАТНО ДОБА: Плате повећане 6% док су цене намирница скочиле за 20%…

4 (5) Док власти помпезно саопштавају вести о повећању плата, пензија и минималне зараде за …

ПОБУНА ИЛИ ПАКАО: Уз однарођену власт и однарођен врх цркве?

ПОБУНА ИЛИ ПАКАО: Уз однарођену власт и однарођен врх цркве?

5 (14) Истога дана када је устоличен Порфирије, нови српски патријарх, умро је Ђорђе Балашевић. …

Један коментар

  1. Gde su sada Daćevi vajni socijalisti, gde su rodoljubi i patriote Srbske?!?! Ćute da se ne zamere ekonomskom ubici!! Svi ih nazivaju kojekakvim imenima, ismevaju i podsmevaju im se, dok već osvedočene ekonomske ubice u punom zamahu uništavaju i Srbe i Srbiju!!! Samo se ti narode sprdači!! Baš te briga što si u ekonomskom, specijalnom ratu, i što ti u tom ratu nestaju najmiliji i sva imovina!!! Bitno je da se ti sprdačiš na ime ekonomskih ubica!!
    Ekonomske ubice više ne skriavju svoje pravo lice, svoje prave namere!! Javno i otvoreno u lice istresaju Srbima njihov cilj i njihov naum!! Javno su Srbima u lice sasuli da je njihov jedini cilj ekonomski odraditi sve naredbe MMF-a i Svetske banke, tj.ništiti Srbe i Srbiju, a na osnovu toga od MMF-a i Svetske banke na tome se i obaogatiti i ostati živ!!!
    Vala, kad već glupavim Srbima nije stalo ni do sopstvenih života, ni do života svoje dece, ni do Srbije, nek su oda oni i njihova deca živi, zdravi, bogati i veseli. Srbi su izabrali da nestane i Srba i Srbije dajući sebe, svoju decu, svoju državu u ruke ekonomskih ubica!!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend