fbpx
Насловна / Здравље / Врховни суд Европске уније пресудио да вакцине узрокују болести!
Врховни суд Европске уније пресудио да вакцине узрокују болести! 1

Врховни суд Европске уније пресудио да вакцине узрокују болести!

Брисел – Врховни суд правде Европске уније је у среду пресудио да неке вакцине вероватно изазивају болести код људи који их примају!

Ово запањујуће признање Европског суда правде конкретно наводи да вакцине “не пружају безбедност коју људи имају право да очекују.“

Уколико сматрате да је овај чланак за вас и ваше пријатеље важан, поделите га са другима да буду обавештени о овим дешавањима у ЕУ.

Јеффереyјаxен.цом извештава: У среду је Врховни суд правде Европске уније рекао да се вакцина може сматрати дефектном уколико постоје “специфични и конзистентни докази,“ укључујући време између примања вакцине и појаве болести, претходно здравствено стање појединца, недосатак икакве породичне историје болести и значајан број пријављених случајева болести које се јављају након вакцинације.

Свака тачка коју је суд навео за разматрање представља лоше вести за европску индустрију вакцина. Редовно се могу пронаћи бројни докази у вези са тим да је вакцинација кривац зашто појединци добијају једну од многих специфичних болести које су наведене на информативном летку за вакцинацију пацијента.

Оваква Пресуда која је правно обавезујућа Европског суда правде изведена је из француског случаја човека који је имунизован против хепатитиса Б крајем 1998-99. године. Око годину дана касније, господину Џ.В., како је наведен у документима, дијагностикована је мултипле склероза. 2006. године, он и његова породица су тужили произвођача вакцина Санофи Пастеур у покушају да се надокнади штета за коју они тврде да је крива вакцина. Господин Џ.В. је умро 2011. године.

Током протеклих година, корпоративни медији су указивали на ширење болести као доказ да се имунитет мора постићи на било који начин. Међутим, већина тих истих медија, првенствено финансриних од прихода фармацеутске индустрије, нису известили о епидемији која се често дешава у заједницама и областима где се прима много вакцина.

Биће занимљиво видети да ли ће се ово повећано праћење вакцине и регулисање користити током тужби да се пријаве и пруже докази о значајном броју пријављених случајева болести након вакцинације.

Европски суд правде је у изјави навео да би такви фактори могли довести до тога да национални суд закључи да је “примање вакцина највероватније објашњење“ за болести и да “вакцине стога не пружају безбеност коју људи имају право да очекују.“ Компанија Санофи Пастеур је у саопштењу рекла да су њихове вакцине “сигурне и делотворне.“

Одлука Европског суда правде дошла је у тренутку када су изузетно корумпирана италијанска влада и њено Министарство здравља донели један од најауторитарнијих мандата за вакцине на свету.

ГлаxоСмитхКлине и Светска здравствена организација

Дубоко уплетени у сукоб интереса фармацеутске компаније, ГлаxоСмитхКлине и Светска здравствена организација су изабрали Италију да буде државни модел и предводник ЕУ за вакцинацију фармацеутске индустрије.

Редовни масовни протести су сада уобичајени на улицама Италије, јер се становништво ове земље бори против инвазије фармацеутске индустрије.

Пресуда, Документи о одлуци о вакцинама у Европској унији се могу наћи ОВДЕ

Глобал Медиа Планет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Пензионер на суду због вешала 11

Пензионер на суду због вешала

Kрагујевачки пензионер Слободан Стефановић, који је приведен због ношења макете вешала на протесту Један од …

Виши суд у Новом Саду одбио тужбу пензионера за враћање пензије 12

Виши суд у Новом Саду одбио тужбу пензионера за враћање пензије

Виши суд у Новом Саду усвојио је жалбу Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање …

Један коментар

  1. Браво, интересује ме хоће ли сада министар лончар, Славица Ђукић-Дејановић да изађу и јавно се извине народу Србије,а посебно доктору Тодору Јовановићу за убедљиво изношење неистине и доктору непримерен коментар увреде. Многа су наша деца оштећена петовалентном вакцином за коју је било доказа и на нашем терену. Предлажем да се повуче наметнута наредба о обавезној вакцинацији са забраном уписа деце у шкoле, деце која нису вакцинисана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *