Кон на Пинку у друштву Чеде и Брнабићке: Противници вакцина су моји непријатељи!
фото: пинк.рс, скриншот

Кон на Пинку у друштву Чеде и Брнабићке: Противници вакцина су моји непријатељи!

У емисији на тв Пинк-у “Хит Твит”, гостовала је Сорош “дрим тим” екипа: Др Предраг Кон, Ана Брнабић и Чедомир Јовановић, фалио је само Вучић.
Поред основне пропаганде која иде у корист СНС картелу, а која се врши како на овој телевизији тако и у овој емисији, највећи акценат стављен је на корона пропаганду, вакцинацију и промовисање дискриминације грађана на основу вакциналног статуса.

Као што се и очекивало, др Предраг Кон је по ко зна који пут представљен као жртва због протеста грађана који су се окупили испред једне од његових некретнина те узвикивали “Менгеле (немачки лекар јеврејског порекла који је тестирао вакцине на народу заточеном у логоре и подржавао власт).

Кон је изјавио да има велику подршку народа (ког?!), али и да су антиваксери његови непријатељи дискриминишући тако на очиглед јавности већински део Србије и сејући мржњу према невакцинисаним Србима.

„Знам шта радим и зашто радим. Само је то суштина. Знам да нисам ниједно од онога што су скандирали. Знам да не припадам њиховим погрешним и наопаким разлозима да исповљајву тај бес. Те поруке сам примао и док сам био активан на Фејсбуку, то је оно што сам хтео да нагласим. Сви ме питају како налазим снагу, не замишљам о томе. Они су заиста моји непријатељи, иако их има мало. Огроман број мојих комшија и остали… Ја не могу да Вам објасним колику сам подршку добио“ – тврди Кон, који се хвалио да га подржава народ још кад је он подржавао Тадића и оштетио буџет Србије за милионе евра инсистирајући да набавима прескупе вакцине за свињски грип, које су само пропале у складишту (а наше паре завршиле код фармако мафије).

Извор: Нулта тачка, Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Мића поново запалио ЕПС (видео)

Мића поново запалио ЕПС (видео)

Милорад Грчић је и даље директор ЕПС-а. Vulinizacija Поделите вест са пријатељима

УХВАЋЕНА У ЛАЖИ: Брнабић је потписом дозволила Рио Тинту да копа у Србији! (видео)

УХВАЋЕНА У ЛАЖИ: Брнабић је потписом дозволила Рио Тинту да копа у Србији! (видео)

Премијерка Ана Брнабић идеалан је функционер СНС-а, јер има одлику коју Вучић највише цени – …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *