Вучић: Хоћу да свако дете може да се диви шта смо све постигли и да поједе виршлу и чипс!!!

1
(9)

Председник Србије Александар Вучић је данас у Лесковцу најавио да ће улагати у стадионе у том граду и у Суботици, Зајечару, Лозници, Kраљеву и Врању.

„ Завршени су пројекти за грађевинске дозволе, сада треба урадити пројекте за извођење радова, а очекујем да радови почну на пролеће „ – после збора – рекао је Вучић на стадиону „Дубочица“ који ће бити обновљен.

У сваки стадион ће бити уложено по 20 милиона евра, сваки ће примати по 8.200 гледалаца, биће грађени по стандардима УЕФА, покривени, са рефлекторима најавио је Вучић.

Вучић је рекао да клубови који играју у првој лиги више немају блатњаве терене, реновирано је 11 стадиона, а сваки нови привлачи и друге пројекте. Додао је још и то да се треба угледати на Мађарску која гради стадионе и фудбалске АKАДЕМИЈЕ.

Kад имате лепе стадионе који су модерни то нико неће ни да руши. Kо ће да пали то? Хоћу да све буде безбедно на стадионима да могу родитељи и деца да дођу, да може свако дете да поједе виршлу, чипс па и кокице. То је мој циљ.- Рекао је Вучић.

klik-in-24sata.com

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Хрвати јавно хвале нову владу Поглавника Вучића, поред премијерке и два министра они би још места у влади

5 (3) Загребачки „Јутарњи лист“ констатује данас да је за Хрватску добра вест да Ивица …

Крагујевац, на данашњи дан 1941.

5 (3) У давне дане У давне дане звери и људи, у страшно време мржње …

3 Коментара

  1. Čips, viršle, kokice iz mikrotalasne +vakcine. i eto vam maligniteta u najavi.

  2. bice stadion, cirkus il sabirni logor, a tamo; boza, limunada, semenke, kikiriki i kokice, albanski duvan i hermeticki zatvorene kesice, a kad bude vreme ce da tu i nekoliko dana, mozda i meseci provedete, samo ako caru njegove fiks ideje i carovanje osporite.

  3. terminalna faza ludila. ova nakaza ne može više ni malo da se obuzda. mora da iz sebe izbljuje svo svoje ludilo pravo nama svima u lice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend