Тамара Вучић посетила школу и поклонила кошаркашке табле, сликала се па однела кошаркашке табле! (фото)

4.8
(37)

Куршумлија већ два дана бруји о кошаркашким таблама које су постављене, па скинуте у дворишту Основне школе „Дринка Павловић“ у Куршумлији. Постављени су дан пре доласка Тамаре Вучић, која је, како преносе медији посетила школу и између осталог поклонила те кошаркашке табле. Након њене посете, у понедељак, табле су „испариле“, али су се јутрос (среда) опет појавиле! Директор школе Радиша Никић признао је да су скинуте, али да је то нормално, јер су морале да се прилагоде.

Слика испод је уснимљена на дан посете прве даме.

Уку и халабуку око табли покренули су сами грађани Куршумлије, који су испратили посету прве даме, а сутрадан када су дошли да допрате децу до школе, видели да табли нема.

-Позвао ме је пријатељ и рекао да су табле скинуте, је их у уторак није видео у дворишту. Одмах сам отишао и усликао ситуацију и заиста није их било, иако су претходног дана биле ту- потврдио нам је Дејан Милошевић из Куршумлије.

Како се по друштвеним мрежама раширила прича о скинутим таблама, већ данас су поново постављене.

-Табле су стигле у суботу и поставили смо их. Људи су у понедељак лепо дошли. Касније смо их склонили како би их прилагодили и додатно учврстили. Не знам шта је то чудно. Ми се бринемо о безбедности деце и за нас је поправка кошева свакодневна ствар- казао нам је директор ове школе Радиша Никић.

У телефонском разговору он је само нагласио да оне јесу нове, али да нису прилагођене, али није одговорио зашто су их уопште постављали, ако нису прилагођене.

Опозициони одборници у Куршумлији сматрају да су те табле само послужиле за сликање, а да су тек када се на друштвеним мрежама проширила прича, накнадно донети нови.

-Ово је циркус и није први пут да се злоупотребљавају деца у сврхе политичке кампање. Сматрам да је непримерено да се тако играју са свим грађанима ове мале и неразвијене општине- казао је одборник Покрета „Двери“ у куршумлијској скупштини Оливер Милисављевић.

Прокупље на длану

насловна фотографија: ЈужнаСрбија.инфо

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Србија страним компанијама дала послове вредне око пет милијарди евра

5 (1) Највеће и најскупље пројекте у Србији раде стране компаније а кредитирају банке из …

Кренуле их мере а везе са везом немају што доказују већ месецима уназад!

0 (0) Епидемиолог Дарија Кисић Тепавчевић рекла је да од сутра важи мера да сви …

2 Коментара

  1. ПерунГромовник

    Naprdni radikali….jebo im pas mater džukačku u usta! DABOGDA crkli i DABOGDA vam se trag utro! Amin!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend