Вучић је шиптарима потписао и предају рудника и српске имовине који се налазе на територији централне Србије! (фото)

0
(0)

Рудници “Црнац” и “Бело брдо” налазе са обе стране административне линије, и да подземне границе још не постоје. Зато се у окно “Црнац” улази из централне Србије и излази на Косово, док је за “Бело брдо” улазак на Косову, а копање руде у Србији.

vucic-thaci-veleizdaja-brisel

Вучић је лично његовим потписом на Бриселски споразум потписао шиптарима предају рудника који се налазе на територији централне Србије а који послују у оквиру рударског комбината „Трепча“.

То што су Александар Вучић као премијер владе Републке Србије и Ивица Дачић као министар спољних послова Републике Србије потписали у Бриселу није издаја него велеиздаја каква се у српској историји НЕ ПАМТИ. Србија до Вучића и Дачића не памти такве издајнике.

ivica-dacic-i-eston-briselski-sporazum

Све што су та два издајничка скота потписивали и обећавали у Бриселу у директној је супротности и колизији са важећим Уставом Републике Србије и важећим српским законима тако да ће та два скота и кривично да одговарају за злодела и кривична дела која су починили зарад стицања политичке и материјалне користи.

ivica-dacic-aleksandar-vucic-brisel-nato

Кажу да је првда спора али ће за та издајничке скотове који су од издаје направили политички план и програм итекако бити достижна. Јер како каже народна пословица ничија није сијала до зоре па тако неће ни она Александра Вучића и Ивице Дачића.

Када се угаси та ваша издајничка свећа а угасиће се много брже него што сте мислили, обојица има да берете кожу на шиљак заједно са том издајничком фукаром коју сте окупили око себе.

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучићеви „успеси“ у 2020. – поносу нема места. Напротив!

5 (4) Александар Вучић је на конференцији за медије одржаној 28. децембра тврдио да је …

ИНТЕРВЈУ: Славко Никић – Вучић је издајник! (видео)

4.6 (11) Гост ванредног интервјуа на Славија инфо тв био је човек који је разбио …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend