Вучићева бивша жена Ксенија главни предавач на Академији СНС!

Вучићева бивша жена Ксенија главни предавач на Академији СНС!

Kсенија Вучић, бивша супруга председника Србије и један од уредника на ТВ Пинк, главни је предавач на Академији младих лидера СНС која је изнедрила плејаду невероватних младих кадрова владајуће странке. Kадрова који се истичу говором мржње, необразовањем и незабележеним удвориштвом према лику и делу владара Србије.

Сада знамо и један од разлога зашто је то тако. Kсенија Вучић се одушевљено хвалила по друштвеним мрежама 20.јуна, дан пред лажне изборе прошле године, како је на Палићу држала предавања и радионице овим „младим лидерима“ и како се из њиховог понашања у јавности види чему их је учила.

Неки од њих ушли су у Скупштину Србије као посланици и својим полуписменим псовкама и претњама упућеним свима који другачије мисле, толико су огадили јавности највише законодавно тело да ће после промене власти бити потребне године да прођу док се не врати ауторитет кључне институције сваког демократског поретка

Њихове мете били су сви који су у јавност износили било шта што се не допада Александру Вучићу. Уместо да говоре о законским пројектима, по цео дан прете и вређају највише вређају неистомишљенике.

Друга група, тих такозваних младих лидера из те Академије ушла је у Извршну власт широм Србије и сваког дана у сваком наступу шире нетолеранцију, агресију и атмосферу сраха, али учествују и у многим сумњивим бизнис комбинацијама напредњачке клике.

Озбиљни и одговорну људи се питају „куд плови овај брод?“, кад се од владајућег естаблишмента као пожељан образац понашања креира овакво понашање младих људи у коме знање и образовање не вреде готово ништа, у коме се купују дипломе егзотичних приватних факултета а гуши аутономија Београдског универитета и ставља под шапу једног човека.

Академија младих СНС очигледно је и основана са циљем да код младих људи искорени осећај за праве животне вредности, да убије жељу за учењем и образовањем и да им на делу покажу да у животу најбоље пролазе јуришници Александра Вучића који је без сумње смислио цео пројекат и одредио „предаваче“.

Једног дана, много брже него што Вучић мисли, људи ће говорити: „Било, не поновило се“.

Није познато да ли Вучићева прима хонорар за своја предавања и колико он износи…

Директно.рс

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Гангула већ ботује за НАРКО ФАШИСТЕ

Гангула већ ботује за НАРКО ФАШИСТЕ

Лидеру СПАС-а и будућој ведети Српске напредне странке, Александру Шапићу, по свему судећи, неће много …

НАРКО ФАШИСТИ кренули да се рокају! Нишки одбор изгласао неповерење Стефановићу и Лончару

НАРКО ФАШИСТИ кренули да се рокају! Нишки одбор изгласао неповерење Стефановићу и Лончару

Нишки Градски одбор Српске напредне странке изгласао је неповерење двојици функционера – Небојши Стефановићу и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *