Вучићева домаћа животиња забранила да се говори у Скупштини

Вучићева домаћа животиња забранила да се говори у Скупштини

0
(0)

У нашу редакцију стигло је саопштење председника Двери, Бошка Обрадовића, поводом новог насиља Српске напредне странке у Народној скупштини Републике Србије, које вам у целости преносимо.

За 26 година вишестраначја у Србији, никада се није догодило да опозицији буде забрањено да говори у Народној скупштини.

То је нови изум СНС-а који је у четвртак применио Александар Мартиновић, на седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања, одбијајући да да реч посланицима опозиције.

Тако, више од 20 посланика опозиције није добило реч, ни по једној тачки дневног реда и седница је закључена, а да дискусија ни по једној тачки дневног реда није ни отворена.

Позориште „Скупштина“

Јасно је да иза овога не стоји Мартиновић већ је он само лутка у позоришној представи Александра Вучића.

Посланици СНС-а су они који праве инциденте у Народној скупштини, као што је то у четвртак урадио Александар Мартиновић, забранивши опозицији да уопште добије реч.

 

Зато тражимо хитно разрешење Александра Мартиновића са места председника Одбора и упозоравамо јавност да на овај начин СНС угрожава политичку стабилност Србије, јер нема демократије без опозиције и нико не може опозицији да забрани да говори у Скупштини.

СНС мора коначно да се навикне да је у Скупштини добила нову опозицију, и да забрана речи опозиционим народним посланицама не долази у обзир.

Ко је све ћутао?

Посебно је срамно било ћутање осталих народних посланика из редова власти, који су били сведоци Мартиновићеве бахатости и безобразлука, али су то прећутали зарад голог опстанка у власти.

Посебно се истакао СПС који понекад делује љигавије чак и од СНС-а.

– Као што сам у среду и најавио, Влада Републике Србије избегла је да у четвртак дође и одговара на питања посланика, али нисам веровао да ће ићи још даље, да нам забране да говоримо и на седници Одбора – изјавио је Бошковић.

Ако се овако настави, онда можемо рећи да је циљ СНС-а да се укине Народна скупштина до председничких избора, јер је Скупштина тренутно једино место где опозиција може да говори.

Вестионлине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Баталите ЕУ комесаре јер они раде за Вучића, ово треба да урадите да сломијете нарко фашисте у Србији

Баталите ЕУ комесаре јер они раде за Вучића, ово треба да урадите да сломијете нарко фашисте у Србији

5 (15) Као прво да баталите губљење времена јер мислите да ће вам ЕУ комесари …

ДО К...А! Руси о свом народу и земљи иду да преговарају са укро-кловном у Ватикан?!

ДО К…А! Руси о свом народу и земљи иду да преговарају са укро-кловном у Ватикан?!

5 (2) КРЕМЉ није добио званичну понуду Кијева да се Владимир Путин и украјински председник …

Један коментар

  1. Očigledno, Srbi su i zanemarili, a i podcenili naučnu disciplinu primatologiju!

    Bože dragi, gde nađoste fotografiju ove vučićeve izdresirane životinje iz mladih dana?!?! Za svaku pohvalu! Neverovatno, od tada se fizički se nije nimalo promenio! A i intelekt, sudeći po fondu njegovih reči. A reči su vučić, vučić, vučić, pa ja volim vučića, pa onda opet vučić, vučić, vučić,…..
    I nije on ništa jadnik zabranio! Takve radnje su svojstvene ljudskim bićima!! On jadnik ne razume ništa,sem vučić! Verovatno, ovaj rod primata, doživljava da su svi oko njega takođe primati, baš kao što je i oni, baš kao što je i ceo njegov čopor, te da svi treba neprekidno da ponavljamo samo vučić, vučić, vučić, vučić, vučić, vučić, vučić………..vučić, vučić, vučić,………..

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend