За кога ви бре радите маму вам јебем? Знате ли то уопште?

0
(0)

Колико треба бити луд или глуп па изаћи на било какве изборе у условима какви су они у Србији данас. Цензура и аутоцензура је таква и толика да је то просто застрашујуће. Сви водећи медији било да је реч о писаним или електронским чврсто су у рукама режима или окупатора. И даље у бирачким списковима имамо преко 1.5 милиона виртуелних бирача. Само на бирачким списковима у Београду тај број виртуелних бирача прелази 400.000 гласова.  Просто је математички немогуће да град са 1.369 милиона становника има 1.659.440 бирача?

 

Чак и са свим приградским оштинама Београд не може имати више од 1.5. милиона становника али ни под разно! Одакле онда 1.659 милиона бирача у Београду? Зар у Београду нема деце и малолетних лица? По задњем попису деце до 15 година старорсти у Београду је било 14,02 одсто. Рецимо да је 15 одсто популације малолетно и да нема право гласа. То значи да на 1.5 милиона становника у Београду са свим приградским општинама имамо око 225.000 малолетника. Што значи да број бирача у Београду ни под разно не може бити већи од 1.2 милиона а не 1.65 милиона како то тврди званична режимска статистика и бирачки спискови. Намеће се бројка од преко 400.000 виртуелних бирача и то само у Београду!!!

Ово све је познато и лидерима свих како режимских тако и опозиционих странака. И поред свега тога све странке и покрети било да су грађанске, патриотске или анархо-левичарске оријентације излазе и то РЕДОВНО на све изборе које организује режим.

Зар неко заиста мисли да у условима жестоке цензуре и контроле јавне речи може било шта друго да уради осим да изгуби? Велеиздајнички режим окупирао је комплетан јавни простор којим жестоко манипулише и то углавном ради преко РТС-а и ПИНК-а. Чак и оно мало времена које су опозицоне странке добиле у тим медијима сведено је на гушење њихових ставова и програма од стране режимских новинара који су водили те емисије.

Најлуђа ствар на овим изборима је чињеница да Београђани који су одсутни из Београда или живе привремено у иностранству немају могућности да гласају на овим изборима али је то итекако дозвољено и могуће рецимо Милораду Додоку који је сав поносан јуче гласао на београдским изборима?! Аман људи!

После свега овога поставља се наравно питање коме је све ово и овако било најпотребније? Одговор на то питање је веома лак. Западним силама и то оним који већ више од три деценије рукама и ногама покушавају да отму Косово и Метохију од Србије. Никоме другом. Београдски избори су послужили да се велеиздајничком режиму Александра Вучића да потребан легитимитет и легалитет пред одлуке које ће он донети а у вези Косова и Метохије где ће највероватније велеиздајнички олош прихватити да се додели столица шиптарском Косову у УН. Тако ће се резолуција 1244. заобићи и Србија коначно де факто и де јуре разбити. То на жалост неће бити крај разбијања СРбије и Срба који су почели распаддом СФР Југославије. Комадање Србије биће настављено јер је план западних сила да се Србија сведе у границе преткумановске Србије.

И поред свега горе наведеног све странке и покрети било да су грађански, патриотски и анархо-левичарски изашли су на ове изборе и тако дали потребан легитимитет и легалитет велеиздајничком режиму Александра Вучића и самим тим постали саучесници у даљем разбијању и уништавању Србије. То је омогућено велеиздајничком режиму Александра Вучића који је и поред све цензуре, манипулација и терора у Београду освојио само 22,95% од укупног бирачког тела. И тако са мање од четвртине од укупног броја бирача велеиздајнички олош опет има апсолутну власт.

Ту се враћамо и на питања из наслова.

За кога ви бре радите маму вам јебем? Знате ли то уопште?

Мислим да се сваком иоле нормалном човеку одговор на ова питања сам намеће. Зар не?

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Београд: Маса народа код Вуковог споменика чека донацију у храни

5 (23) Александре Вучићу, грађани су ти гладни! А оброк нису у могућности да приусте …

Београд: Хакована фонтана на Славији, цепају гусле и Тарзана?! (видео)

5 (6) Неко је синоћ одлучио да се умеша у музички избор фонтане на Славији, …

Један коментар

  1. Bravo za tekst.Mala primedba.ovakve izbore priprema neko sa strane.predsednik nema taj kapacitet.Setite se ko le sve dolazio u posetu pocevsi od blera.Verovatno su tu i neki Izraelci mozda kao logistika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend