Насловна / Став / Зашто потомци аустроугарских злочинаца данас владају Србијом?

Зашто потомци аустроугарских злочинаца данас владају Србијом?

На челу Србије као председник Србије је Александар Вучић који је пореклом из села Чипуљић код Бугојна. Одатле је пореклом како смо већ писали и Јово Вучић који је страдао као аустроугарски војник 1916. године. Многи ће рећи како то не треба да значи ништа јер је доста Срба који су живели у Аустроугарској морало да служи војску што је ноторна будалаштина. Србин који је са пушком у руци као аустроугарски војник јуришао на Србију у пуцао на Србе престаје да буде Србин и постаје непријатељ. Оправдања за такве ствари не може бити ни под каквим условима. Запитајте се како је онима чију су преци изгинули бранећи српску нејач од непријатеља. Оних 1.247.000 који су своје кости оставили широм Балкана. Зато је Александар Вучић потомак непријатељског војника и то је на жалост чињенично стање.

Као што је чињенично стање да је премијерка Србије Ана Брнабић потомак аустроугарске власти јер је њен предак Иван Брнабић био сеоски поглавар Старе Башке на острву Крку у данашњој Хрватској и као такав је био у активној војној служби Аустроугарске. У тој војној служби Аустроугарске тај Иван Брнабић био је од 1900. године до завршетка Великог рата. Данас је наследница тог аустроугарског војника положила венац на гроб Незнаном јунаку док је неки дан пре други  потомак аустроугарског непријатеља у Паризу присуствовао прослави Великог рата где је невиђено понижен и од кога је званични француски протокол направио тешку будалу.

Поставља се питање како је могуће да после 100 година од Великог рата Србијом владају крвни наследници аустроугарских злочинаца који су Србију завили у црно? И да полажу цвеће на гробове оних јунака за чију су смрт њихови преци директно били одговорни! Зар је зато у вихору Великог рата нестало 62% мушке популације Србије?

Да би нам се потомци аустроугарских убица кревељели над хумкама наших предака?

Докле више Срби? Кад ће сете коначно дозвати памети?

Милинко Милинчић

Србија данас

Актуелно

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧЕ, локални избори на северу Kосова су расписани по Уставу самопроглашене републике Kосово (видео)

ВУЧИЋ:“честитам на изборној победи у нашој Србији“ Издајниче, локални избори на северу Kосова су расписани …

Оно што си ту урадио са српском државом на Косову ни БЛЕСАВ не би урадио! (видео)

Од плана за разграничење, преко плана који је пропао, председник Србије је стигао до још …

5 Коментара

 1. Milenko?
  Brate?
  Jesu li beogradski komunisti fasisti , potomci austrijskih zlocinaca, vanzemaljci, vatikanci , rukovaoci HAARP-om ili samo to sto jesu, BEOGRADSKI KOMUNISTI,a tebrex?
  A?

  • Јесу.
   Београд је окупиран 1944.
   У Београду је по попису из 1948 много више становника рођено у другим републикама, него у Београду. Касније се стање само погоршавало.

   Нису у питању само Вучић и Брнабићка, већ и Вулин, Стефановић, Зорица Михајловић, Синиша Мали, Горан Кнежевић, Бранислав Недимовић, Горан Триван, Нела Кубуровић, Јадранка Јоксимовић, Бранко Ружић, Златибор Лончар, Фрањо Удовичић, додајте Ивицу што има сестру Евицу…итд,итд…

   Ако вама није јасно зашто нам је влада овако састављена, Немцима и Аустријанцима јесте.

 2. Srbija braco ovo nije zasto ovo je sistem Hitlerovskog rezima I to je okipacija potomaka tog monstruma. Eto naseli smo I usrali sebe same password neka nam je. Sansa je stisnuti pest I napred tamo je svetlo Srbijo.

 3. У недељу сви који се још осећају Србима идемо пред скупштину.

 4. Sram vas bilo ! To bi isto oni mogli reci za Srbe iz Srbije da su Turci . Srpski jajarluk se nastavlja !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *