Зашто српски Тачијевци нису на јединственој шиптарској изборној листи?

0
(0)

Београдске режимлије су дуго трубиле на сав глас о тзв. „заједничкој“, „јединственој српској листи“ иза које ће тврдо да стану. А све како би могле, јелте, да победе свог политичког партнера из Брисела – Хачима Тачија Змију. На крају од тога ништа.

Тачијевци тј. Срби који признају назови уставно-правни оквир Тачија тј. сепаратистичког режима из Приштине излазе на локалне изборе своје „репубљик косова“ у пет колона. И не само то, него се и свака од тих 5 колона развија у других 5 или 25 колона по Тачијевим општинама?! Разлози су следећи:

1) БОРБА ЗА УЧЕШЋЕ У ТАЧИЈЕВОЈ ВЛАСТИ –

– „Јединствена“ листа Владе Србије тзв. „Грађанска иницијатива Србија“ се састоји само од СНС-СПС кадрова. 

Тиме се ресурси пореских обвезника лојалних Републици Србији не деле са ДС-ом и др. (они су успут успорени и ослабљени) а стављају само преко СНС-СПСа у функцију функционализовања и легитимисања независности шиптарског сепаратизма, са жељом успостављања монопола на даљи ток велеиздаје тј. бриселских надокнада за то прљаво дело.

Старотачијевци тј. они Срби који већ „партиципирају у Тачијевој власти“ (тако их СНС-СПС напада?!) су неоправдано под медијском харангом као „Тачијеви Срби“, као да се сепаратистички уставно-правни оквир њихових избора од пре 4 године разликује од ових Вучић-Дачичевих сутра.

2) ТАЧИЈЕВЕ НАДОКНАДЕ ЗА ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ –

– Што више назови општинских изборних листи то ће се на крају више пара добити из Тачијевог, сепаратистичког буџета – јавно. 

А тајно? 
А кад је нарко-картел косовара био шкрт према појединцима који им одраде посао на штету Срба? 
Па никад 

Тако нпр. господин бивши, бранилац моста и секретар министарства за КиМ у режиму Бориса Тадића Тупана, Оливер Ивановић једва да ће кога имати да прошета да гласа за њега у Косовској Митровици и никога у Звечану, Лепосавићу, и Зубином Потоку. Али листе су ту – биће и кинте!

ИЗДАЈА, ЛАЖИ И ПРЉАВЕ ПАРЕ

То је назив документарног серијала који ће моћи да се сними по траговима нових и старих Тачијеваца. 

Ни Оливер Ивановић, уз сву изборну крађу која ће да уследи од стране свих учесника ове незаконите радње 03.11. не типује већу излазност од 10-20%. Шиптари сами кажу да им је за лажну легитимизацију сецесије потребно 15-20%. Пошто им је излазност убивена више не знају ни једни ни други шта и како да лажу. Ма само да једни друге прогурају па ће некако да виде на силу даље.

Тако Ивановић за РСЕ изјављује да ако он са другим петоколонашима приватно-одметнички не преузме од државе Србије тј. самог српског народа власт то ће Приштина именовати своју?! Ивановићу…

СЕВЕРАЦ ДУВА СВЕ ЈАЧЕ  

03.11 ЋЕ ДА ОДУВА СВЕ ВАШЕ ОБМАНЕ И РАЧУНЕ –
ПОСЛЕ ЋЕ ДА ОДУВА И ВАС ЛИЧНО!

БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ ИЗБОРА – ЈЕДИНО РЕАЛНО РЕШЕЊЕ ЗА ОПСТАНАК СРБА НА КиМ И СРБИЈЕ КАО ДРЖАВЕ. 
Посебно и уопште.

Од многих један глас:

НИКАД ГРАНИЦА – КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Отаџбина“: Позив на бојкот шиптарских избора – тзв. „Српска листа“ је антисрпски пројект

0 (0) Поводом предстојећих локалних избора који се одржавају по уставу и закону сепаратистичких власти …

Сукоб Тачијевог и Харадинај клана унутар Вучићеве „Српске листе“ – Шиптари сеире

0 (0) ПРЕ НЕКИ дан у згради скупштине Косова и Метохије десио се вербални сукоб …

Један коментар

  1. КОМУЊАРЕ СТАЛНО ДЕЛЕ СРБЕ НА СРБЕ ЈЕР ДОК ЈЕ МУТНО ОНИ ЛОВЕ У МУТНОМ ИЛИ БОЉЕ РЕЧЕНО ШТО ЈЕ ГОРЕ ТО ЈЕ ЊИМА БОЉЕ. ДНО ДНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend