Због бране (Вучићевог кума) на Лиму у Прибоју, прорадило клизиште, приватне куће су у опасности !

0
(0)

ОО Двери у Прибоју подсећа јавност да је инвеститор хидроелектране фирма „Mini hydro investments“, на чијем је челу Никола Петровић, кум председника Републике Србије Александара Вучића, иначе доскорашњи директор Електромреже Србије, oтпочела крајем августа градњу хидроелектрана „Рековићи“, са високом браном и водном акумулацијом, .

Очигледно је да је огроман новац, једини интерес инвеститора, а да ће га он зарадити на уштрб здравља Прибојаца, којима се отима ова дивна зелена река.

ОО Двери у Прибоју захтева да сe општинска Власт огласи и да мора да стане на страну својих грађана, како се неби изазвала еколошка катастрофа. Ми не желимо да дозволимо да се уништава Лим, који је део идентитета овог града и свих грађана који су на њему одрасли.

Сматрамо да просечан  грађанин Прибоја док је заокупљени одржавањем егзистенције својих породица, и иако недовољно информисан колико је изградња бране у нашем граду штетна, ових дана се може конкретно сагледати последице ове темпиране бомбе, кроз појаву клизишта због којих су многобројне приватне куће у опасности.

ОО Двери у Прибоју са исчекивањем очекују конкретно реаговање и резултате покренутог процеса пред Управним судом којим ће надамо се доказати да је у прибављању документације за изградњу бране дошло до кршења процедура.

Информативна служба ОО ДВЕРИ у Прибоју

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић: Србија набавља америчко-немачку вакцину против короне

3.7 (3) Србија ће до марта добити 350.000 доза вакцине против вируса корона америчко-немачког произвођача …

Напредњаци постављају најмлађег Кркобабића за потпредседника Народне скупштине

5 (6) Владимир Орлић, Стефан Kркобабић, Радован Тврдишић, Марија Јевђић, Елвира Kовач и Муамер Зукорлић …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend