Србија

Мутава, следећи пут кад је неко финале ти седи кући

Кошаркаши Србије освојили су сребрну медаљу на Евробаскету, пошто су у финалу изгубили од репрезентације Словеније са 93:85. На додели медаља била је присутна и Ана Брнабић.

Селектор кошаркашке репрезентације Србије, Саша Ђорђевић, није хтео да пружи руку премијерки Србије Ани Брнабић која се спустила на паркет да играчима и стручном руководству честита сребрну медаљу.

Играчи су Брнабићевој пружили руку, нико је није загрлио, а Ђорђевић је хладнокрвно окренуо главу.

Премијерка Србије је данас отпутовала у Истанбул право са геј параде која је организована улицама Београда.

Погледајте како је Александар Ђорђевић, селектор српске репрезентације, искулирао Брнабићеву.

Инфо журнал

Оцените текст

�оментара

  1. SRPSKA SCENA

    Pre neki dan pred Vladom Srbije su protestovali radnici koje niko nije primio niti saslušao. I oni su se vratili kućama bez prijema. Ali juče je pod patronatom iste te vlasti u Beogradu održana još jedna narod bi rekao “Pederska parada”. Za razliku od radničih prava ova prava su potpuno ispošovana i sprovedena. Ovaj tiranin nezna ni onu narodnu: “Čega se pametan stidi s’tim se budala ponosi”. I šta se desi!? Bog vide blam te pusti jak pljusak i ovi obesni bolesnici brzo obukoše gaće. Uz to Bog je olujnim vetrom i čupanjem drveća po Beogradu budio sve Srbe da ustanu i brane Srbiju od Vučićeve izdaje. To je bila i božja opomena Srbima da brane i Kosovo. A šta radi Vučić? On umesto da povuče Srbe iz takozvane kosovske vlade i proglasi okupaciju Kosova on trpa našu grudu Albancima u naručje. I tako Vučić zajedno sa ubicama Srba Tačijem i Haradinajem otima Kosovo od Srbije. Ovog sumanutog izdajnika i obmanjivača Srba treba što pre zatvorom sankcionisati u suprotnom mi ćemo ostati i opljačkani i bez Kosova. Što pre to uradimo to bolje za nas. Uostalom događaji sve govore o Vučiću. Uz izdaju Vučić je Srbiju odavno opljačkao i raprodao. Sada lopatom ide po putevima Srbije i hoće da sakrije sva ta zlodela koje je počinio srpskom narodu. Ta zla imaju epilog katastrofe i ovaj narod je doveden u stanje beznađa u pravom smislu te reči. Zbog lakovernosti i neobaveštenosti srpski narod se pretvorio u neku vrstu amorfne mase. Takav narod danas ne prepoznaje demagogiju koja ga je dovela na rub nestanka. Nema nikakvu egzistenciju.
    Dalje Vučić je od prvog dana postao tlačitelj i prvo je potlačio sve medije u Srbiji. Sa svim tim medijima Vučić stalno manipuliše i predstavlja jednu lažnu sliku o Srbiji. Recimo preko takve televizije moguće je i crno pretvoriti u belo. Tu Vučić priča šta god hoće i narod (ne svi) u to veruje jer su to videli i čuli na televiziji. Ta zla kuća koja radi na manipulativni pogon stvorila je kritičnu masu sa kojom se vrlo lako manipuliše. Naprimer ta masa će uvek pre da grca u posledicama stvorene nesreće nego da traži uzroke te iste nesreće. Ova vlast je tw obradom ubedila svoju “potporu” tj. penzionere da žive od lažnog povećanja. To lažno povećanje oni redovno primaju i žive samo od toga. Inače prave penzije su bespovratno opljačkane. Kad je obećao da ih vrati Vučić reče: “Neću da ih vratim jer ih ja nisam ni uzeo”. Ali ne treba žaliti takve penzionere jer su oni zajedno sa Vučićem i stvorili sve te probleme…
    Ali šta su uzroci problema srpskog naroda?
    Uzroci su: Vučićevi potpisi i izdaja Srbije u Briselu, pljačka Srbije koju predvodi opet Vučić, tajna prodaja Srbije pod nazivom “dovođenje stranih investicija” to radi kobi drugi ako ne Vučić. Iz istih razloga skrivena je i ISTINA od ovog naroda. To su naši problemi. Kako se u tome uspelo? Čistom diktaturom i anarhijom. Taj Vučić nijedan srpski problem do sada nije rešio a mnogo ih je stvorio. On sve što radi radi na štetu Srba. Sve se to jasno vidi bez ikakvih analiza. Evo sada troši naše pare kako bi povezao naše neprijatelje sa svetom. Koliko je uzeto iz naše kase para i koliko košta taj kilometar puta to Vučić nikad’ ne govori. Ali to on sve pompezno predstavi na njegovoj televiziji. Po pravilu te situacije uvek iskoristi za pretnje i ponižavanje neistomišljenika. U stvari to je samo stvaranje velike magle da se ništa ne vidi. A kada je u pitanju srpski nacionalni interes onda je to kod Vučića zadnja rupa na svirali…Hvala…
    P:SAJDZO 2017.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!