Србија

МУТАВА своју „лизалицу“ шета о трошку пореских обвезника

Београд – Српска премијерка Ана Брнабић на службени пут у Норвешку повела је своју партнерку Милицу Ђурђић.

Током службене посете овој скандинавској земљи Ана Брнабић, која иначе потиче из Башке на острву Крку, своју Милицу ће одвести и на изложбу светски познате умјетнице Марине Абрамовић која ће се одржати у уметничком у Ослу.

„Њих две цене рад познате уметнице, али Милица је нарочито поштује. Ана је била срећна кад је схватила да се датум одржавања изложбе поклопио с датумом њене посете Норвешкој. То је ретроспективна изложба Марине Абрамовић под називом ‘The Cleaner’, у оквиру које ће бити изложено више од 120 њених радова насталих током последњих 50-ак година, а након изложбе биће организована и вечера за одабране госте.

Како пише ало.рс председница српске Владе обезбедила је за своју партнерку Милицу аутомобил БМВ и личног возача како би могла да обиђе град док Ана Брнабић буде заузета протоколарним обавезама.

Ово није први пут да српска председница Владе води са собом и своју партнерку. Заједно су ове године биле и на Еуробаскету у Турској, а Милица је пратила Ану и на отварању Музеја савремене уметности у Београду, где их је дочекао директор музеја Слободан Накарада. Пар је заједно већ осам година, а очигледно да ни Анине бројне обавезе нису угрозиле складну везу, пише ало.рс.

Ало.рс

�оментара

  1. на изложбу светски познате умјетнице Марине Абрамовић?

    Маринa Абрамовић је сатаниста и са уметношћу има везе колико … ма нема везе!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!