Србија

Брнабић: Србија је изабрала ЕУ а не пут ка Русији!

Ако Србија буде морала да бира између ближих веза с Русијом и чланства у ЕУ, одлучиће се за ово друго, изјавила премијерка Србије Ана Брнабић.

Она је у интервјуу америчкој новинској агенцији Блумберг рекла да ће као премијерка наставити пут који је почео њен претходник, сада предсједник Србије Александар Вучић, да би припремила земљу за чланство у ЕУ до 2020. када јој се завршава мандат.

„ЕУ је тамо гдје ми идемо – то је јасно“, рекла је Брнабићева.

„Ми имамо емотивне везе са Русијом због традиције, културе и вере„, навела је она и указала на то да у Србији велики број људи у потпуности доживљава Русију као великог брата, нашег заштитника.

Према њеним ријечима, ова осјећања се не могу занемарити, „али наш стратешки пут је ЕУ“.

Подсећајући да је Вучић одбио да прати одлуку Уније да уведе санкције Русији због Украјине, Блумберг наводи да Брнабићева није могла да потврди да ли ће наставити тај став уколико буде угрожено приступање Србије ЕУ.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Ni LGBT, ni ucenjivačka EU, odlazeća premijerko Srbije !!! Putin je jasno rekao da će podržati srpski narod, a srpsku vlast nije pomenuo. Razlika između srpskog naroda i srpske vlasti je OGROMNA !!! Ko razume, razumeo je !!!

  2. tamo gde je jalovica tu nisu ni majka ni djecica a ni cestita domacica, vec vestica i belzebubova sina sluzbenica. — nelaj babo krvatico i u moje ime ne govori iz tvoje ruke ni ora uzeo ne bi a kamo li do evrope da me vodis, gde sam bio kad te babo jos u gacama nosio. sis

  3. A ko ste to vi, mutavi smrdljivi mutantu!?
    Pederi, pederuse, pedofili, zoofili, nekrofili, sadisti, nacisti, lopovi, pljackasi – mars u eurupu i ne vracajte se vise!
    A narod NECE U EURUPU, TO UTUVI MUTAVI MUTANTU JEDNOM ZA SVAGDA!
    SRBIJA NECE U EURUPU, TO NIJE NJEN PUT, MI TAMO NE IDEMO!
    SIKTER, BRE, NAKAZNA PEDERUSO STO NE ZNAS NI STA SI A KAMOLI NESTO DRUGO!
    Pamet u nepostojecu glavu nakazo degenerisna i gubi se pre nego sto te mi isteramo u tu tvoju degenrisanu eurupu!

  4. Tačno je da ste vi, pokvarena do srži vlast, odabrali PUT u EU ali ne i ČLANSTVO u EU. Srbi se nikad nisu izjasnili referendumom da li su za članstvo u EU. Ne smete ga raspisati jer znate da je odgovor NE. Za vas bi članstvo u EU bilo samoubitstvo. A na putu u EU koji ne vodi nigde, veoma profitirate pljačkajući srpski narod. Kada bi se proveravale vrednosti Brnabićeva ne bi bila ni kafe kuvarica u Vladi. A ona Predsednik Vlade koju je Zapad postavio samo iz jednog razloga, da do kraja potceni srbe i dokažu da mogu nam raditi šta hoće.

  5. Покварена и јадна жена коначно је признала да све чини да оде у загрљај непријатељима српским. Куд ће веће лудило. Подла и покварена Европа вјечни српски непријатељ, а Русија вјечи пријатељ. Јадна Србија шта је дочекала да је и овакви води.

  6. cestitam, rijaliti zvezdo vodiljo, dobices od lude i izbezumljene vestice merkelice orden muda labudova sa macevima a tvoj ludi mentor orden muda muratova sa ukrstenim spolovilima. — ja vec tamo bio kad te babo u caksirama nosio.

  7. Народ нико није питао ,као прво а као друго ,на изборима су више пута грађани преварени што се тиче тог пута у еу клозет. Задњи је овај манијак на власти који је говорио све најгоре у тој смрдији до к није зајахао власт. Сад га изгласавају они које је “упослио и они који без школа примају плате.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!