Насловна / Србија / Хроника / Док Србија гладује прави социјалиста има месечну плату од 2.476.679 динара!
Док Србија гладује прави социјалиста има месечну плату од 2.476.679 динара! 1

Док Србија гладује прави социјалиста има месечну плату од 2.476.679 динара!

Душан Бајатовић месечно заради 2.476.679 динара, што је за 172.183 динара више него што је зарађивао пре шест месеци!

Директору „Србијагаса” и истакнутом функционеру СПС-а не само да су увећана месечна примања, већ је успео да пазари и викендицу, њиву, воћњак и пашњак. Мало ли је?

Душан Бајатовић, генерални директор „Србијагаса”, фирме која је презадужена, увећао је своју непокретну имовину, али не брините, колико год да је потрошио, његова примања то лако надокнаде.

Према најновијем извештају о имовини и приходима од 27. јанура 2017, који је доступан на сајту Агенције за борбу против корупције, Бајатовић је за само пола године постао богатији за викендицу, пашњак, воћњак и њиву.

Да је све то лако могао себи да приушти, говори и то да су његова астрономска примања још већа.

Тако према најновијим подацима Бајатовић месечно заради 2.476.679 динара илити 46 просечних зарада у Србији! Према претходној пријави имовине од 22. јула 2016, директор „Србијагаса“ примао је 2.304.496 динара, што значи да је његова зарада сада увећана за 172.183 динара.

Душан Бајатовић на месту генералног директора ЈП „Србијагас” заради 162.309 динара, на позицији члана надзорног одбора „Југоросгаса” АД 1.668.841 динар, а на позицији члана надзорног одбора подземног складишта гаса у Банатском Двору 618.209 динара.

Ако сте очекивали да се неко са оваквим примањима одрекне паушала у Скупштини, грдно сте се преварили. Високи функционер СПС-а и у парламенту добија паушал од 27.320 динара.

Но, чини се да код Бајатовића није све у новцу, па он радо улаже у куповину непокретне имовине.

Тако је директор „Србијагаса“ пазарио викендицу од 25 квадрата, пашњак четврте класе од око 12 ари, њиву треће класе од скоро 64 ара и воћњак треће класе од око 25 ари.

Све је стекао куповином и стопостотни је власник.

Социјалиста је и пре најновијег шопинга у свом власништву имао две њиве, два воћњака и викендицу.

Када је реч о четвороточкашима, ту се ситуација није мењала. Бајатовић и далје има завидан возни парк, у власништву има два аутомобила, „фолксваген туарег“ (2006. годиште) и „тојоту ланд крузер“ (2009. годиште). Но, нису само аутомобили „слаба тачка“ директора „Србијагаса“. Он поседује и камион ТАМ 110- БВ (1980. годиште) и приколицу.

Вестинет.рс

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Напредњаци га прво опљачкали а сад га болесног стрпали у затвор! 11

Напредњаци га прво опљачкали а сад га болесног стрпали у затвор!

Чланица Управног одбора АТП Војводина Анђелка Девић, изјавила је данас да јој не дају да …

Деоница кроз Грделицу у Србији двоструко скупља него у Македонији? 12

Деоница кроз Грделицу у Србији двоструко скупља него у Македонији?

Србија је километар аутопута кроз Грделичку клисуру платила скоро двоструко више него што је Северну …

4 Коментара

  1. ne bas tako; valja sefu koferce odvoiti, caru poklon uciniti, mnoge rupe popuniti i ostalu pascad naraniti, sta ostane moze kuci nositi.

  2. Стеван Бошњак

    Запамтимо га…паааа…!!!

  3. Видоје Грубач

    …а ти би брате Социјалисто са тим парама да…еее…

  4. Jebem li te drzavo…..! Necu da komentarisem ljude koji nemaju za hleb, bolesnu decu, roditelji mole za poruku za decije lecenje po inostranstvu, odricu se dorucka i rucka i vecere da bi jedan „dusan bajatovic“ namerno pisem malim slovimaa imao platu od preko 2 miliona dinara i vozni park od blizu 50000evra, eeee moja srbijo a meni svake godine stize pismo od unikredit banke da vracam kredit koji ne treba da vracam jer zivim na kosovu i studirao sam kad je bilo najgore, ima li te vucicu…….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *