Србија

ЕПИДЕМСКА ХИСТЕРИЈА је комплетно овладала СНС

Својеврсни протести власти против опозиције завршили су и посланици у Скупштини Србије и градски одборници. Тврде да су ове недеље одбранили те институције. Иако је јучерашњи дан прошао без тензија, реторика владајуће коалиције не наговештава смањивање напетости.

После два дана и две ноћи проведене у згради републичке скупштине, посланици владајуће коалиције поручују да су испунили мисију – сачували су храм демократије, а шеф посланичке групе СНС објаснио је и од кога.

“Они који мисле да је будућност Србије у моторним тестерама у вешалима и у силовањима нека наставе даље тако да се понашају, а ја ево мислим да су им грађани Србије врло јасно поручили јуче да су против такве политике”, рекао је Александар Мартиновић.

У мисији одбране демократије једнако успешни и у Скупштини града.

“Наши храбри градски одборници и општински одборници, својим телима одбранили су народне институције, односно сачували су народне институције”, поручио је заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Институције које, додуше, нико није ни нападао, па у владајућој коалицији има и оних који део заслуге за ненасилне протесте приписују самим демонстрантима.

“Грађани су још једном показали да су одговорнији од опозициониих лидера. Показали су да не подржавају насиље и упадање у институције Обрадовића и Ђиласа”, навела је министарка Зорана Михајловић (СНС).

Ипак, први човек државе и владајуће странке, Александар Вучић, мисли да опасност од насиља није отклоњена. Опозиционим лидерима поручује да их се не плаши, али и да губи стрпљење.

“Сваке недеље причате да ћете нешто да урадите да нећете да одлазите, ајде урадите више, направите то насиље, одговараћете по закону, али само урадите то већ једанпут. Немој више да претите као бабе неке. Kо тетке неке сваки дан нешто претите претите, ево страшно смо се уплашили. 7500 људи. Па да сам само промолио нос кроз терасу, окупио бих толико људи”, рекао је Вучић.

Иако је председник рекао да му није била намера да говори о протестима приликом изненадног обиласка радова на изградњи Kлиничког центра, управо протестима је посветио готово пола сата. Осудио је и изјаве говорника о наводном насељавању Мађара и Сиријица, и додао да ће учинити све да стане на пут фашизму и, његовим речима “ретајкунизацији” земље.

Н1

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Histericni alavi gmizavci, ulizice, podrepasi, kriminalci, veleizdajnici koji ne razmisljaju, izgleda, sta ce sutra da bude kad njihov voljeni veliki nemocni corak bude iza resetaka?
    Zdrali, lokali i divljali po skupstini i prave “vanrdenu” konferenciju predvodjeni onim usahlim, psecenim otpatkom koji izgleda kao da i neja zakacila sida, susi se i samo usi i kosti ostale od otpatka.
    A ti nemocni corku usrao bi se k’o grlica da samo krenu ka tebi, usranko i upisanko, bedna ulizice bez kicme i bedna kukavice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!