Србија

ИЗЛАЈАЛА СЕ! Зорана признала да Вучић припрема издају Србије и предају Косова и Метохије шиптарима!

МИНИСТАРКА грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да се опозиција одлучила за бојкот избора јер грађанима неће да каже да не жели да учествује у тражењу компромисног решења за Косово и Метохију.

“Питање Косова није само питање развоја Србије данас, него и питање развоја Србије у будућности, зато ме они подсећају на Бранковиће српске политике”, рекла је Михајловић у писаној изјави, пренело је Министарство које води.

Она додаје и да се стиче утисак да некима из опозиције одговара да се крију иза бојкота, “јер треба да одговоре грађанима и на питање како су као функционери, попут Драгана Ђиласа, направили приход од 613 милиона евра док су били на власти, што је, поређења ради, више од половине новца за изградњу Коридора 10”.

Такође, како је навела, “у опозицији има и оних који би требало да одговоре на питање шта су, док су били на власти, радили по питању Косова и Метохије”.

“Чини ми се да је то разлог за бојкот избора, а не, како они кажу, због тога што нема слободе говора и да треба сменити чланове РЕМ-а”, рекла је Михајловић.

Она је навела и да су представници Европске уније и САД позвали опозицију да учествује на изборима и рекли да бојкот нема смисла.

”Свако има право да не изађе на изборе, али је поштено претходно рећи који су стварни разлози за такву одлуку”, рекла је Михајловић.

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Ovu tuzlansku rospiju, zajedno sa ćipiljičkim pederom usranom motkom isterati iz Srbije, jebo im pas mater žvalavu! Jebo ih voz koji ih je u Srbiju dovezao! Unazadili su Srbiju za 300godina, i dok su oni u Srbiji, nama nema napretka!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!