Политика

СзС: У суботу скуп опозиције којим ће бити означен почетак кампање бојкота избора

Савез за Србију (СзС) саопштио је да ће српска опозиција која бојкотује изборе у суботу, 1. фебруара, одржати први заједнички скуп у Комбанк дворани у Београду којим ће бити означен почетак „заједничке кампање бојкота лажних избора”.

Српска опозиција ће, како данас наводи СзС, на том скупу послати поруку о значају бојкота „као фазе у борби за слободне изборе и стварања услова за нормалан живот у Србији”.

Након скупа у Комбанк дворани и усвајања заједничког документа, учесници ће у протестној шетњи отићи до Радио телевизије Србије, као „симбола и центра медијског мрака у Србији”, наведено је у саопштењу.

Наводи се да избори у „потпуном медијском мраку” нису избори већ потпуни слом правне државе и остатака демократских институција, преноси Бета.

У саопштењу се наводи и да је српска опозиција одлучна у поштовању својих обећања и става грађана о нужности обезбеђивања услова за слободне и поштене изборе и слободне медија због чијег је непостојања, донела одлуку о бојкоту пролећних избора.

Политика.рс

�оментара

  1. KAKO JE SLATKA BORBA ZA PARČE ILI KOLAČ VLASTI.
    U toj borbi treba izgarati i doći do položaja na vlasti. A što nakon toga ?
    E to niko od boraca za vlast ili od boraca za ostaajanje na vlasti ne govori.
    Znaju oni što će raditi – ono što su i radili do sada. Odvratan je ta i takva borba.
    Pametni i preostaali duhovni Srbi – izađite sa Srpskim programom -ne
    dozvolite propadanje naše istorije a danas i teritorije.

  2. More marš bre i vi u pičku materinu! Jebo vam majku onu lopovsku! Dosta ste navlačili narod na prevaru! Dve godine vučete narod na ulici i ništa! Vikali ste gotov je, a kad ono žlalavi i dalje nije uplašen od mogućeg odlaska u zatvor!

    Ovako se protestuje ako se hoće srušiti ceo sistem, a ne samo vlast:
    https://www.youtube.com/watch?v=LiDC5JNE2ys

    Pustite vi Dosovski lopovi da se narod sam digne na ustanak za rušenje žvalonje! Ne trebate nam više!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!