СрбијаСтав

Мафија је прогутала читаву Србију, комплетни делови државног апарата сарађују са организованим криминалом

Више нема апсолутно било какве сумње. Организоване криминалне групе сарађивале су и сарађују са људима из државног врха и ако је веровати сведоцима људи из самог државног врха којима је посао био да чувају безбедност Републике Србије и свих њених грађана управо су радили све супротно томе. Они су бранили организоване криминалне групе које су користили за рекетирање локалних бизнисмена и разне криминалне шеме како би стекли имовинску корист.

Уместо локалних банди које су растурале дрогу по граду добили смо праву правцату мафију која је своје пипке пустила у саму Владу Републике Србије где су под њиховом контролом поједини министри и сам секретар владе а ти пипци мафије продрли су и у све цивилне и војне службе безбедности БИА, ВБА и ВОА, МУП Републике Србије, тужилаштво и правосуђе. Мафија је прогутала читаву Србију и под контролу је ставила велике делове система безбедности продрши веома дубоко како у цивилни тако и војни систем безбедности што је по безбедност Републике Србије тотална и апсолутна катастрофа.

Више је него очигледно да су појединци из самог државног врха пружали заштиту веома насилним криминалним групама које се терете за више од 13 убистава, организовано растурање наркотика, прање новца, етц. Немогуће је да једна држава обавља њене базичне функције које се тичу безбедности земље и грађана а да мафија увек и стално буде један корак испред државе.

Србија и њени државни органи који су остали изван домашаја и уплива мафије а таквих је веома мало морају наћи снаге да се са овом мафијом брутално и на све могуће начине обрачунају. За тај обрачун потербна је политичка воља а више је очигледно да се та политичка воља дозира онако како то одговара Александру Вучићу и његовим политичким циљевима. То не сме бити случај и сви они који су били и остали сарадници криминалних група а да су део државног апарата морају бити уклоњени и свима им треба судити. Јер уколико они који су на власти не схвате да морају да се обрачунају са том мафијашком организацијом ради сопствене безбедности и будућности онда ће се та мафијашка организација првом приликом обрачунати са њима. Мислим да је Србији доста била ликвидација једног премијера на улазу у зграду владе.

Милинко Милинчић, Србија данас.нет

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!