Европа

Кијев у „битку битака“ у Донбасу улази са 40.000+40.000 војника

* Украјински генералштаб је на свом „донбаском фронту држао око 40.000 својих најбољих бораца. Али, уместо да их извуче и сачува за наставак рата, по америчком налогу се одлучио за „битку битака“! Штавише, већ полуопкољенима спреман је да у помоћ пошаље још 40.000 својих војника. Све што нешто вреди у Запорошкој и Дњепропетровској области

* Укри „битку битака“ могу добити само чудом, а чуда – неће бити. Русија ће у битку убацити приближно толико војника, али она има апсолутну доминацију у авијацији и високопрецизном наоружању

______________________________________________________

УКРАЈИНА је свих протеклих осам година под америчком спољном управом. Тако ствари стоје и 35-ог дана руске специјалне војне операције.

Вашингтону одговара да рат у Украјини што дуже траје и зато су украјински генералштав навукли на нове самоубиствене потезе.

Руси и снаге двеју донбаских република увелико се са севера и истока приближавају украјинским јединицама око Славјанска и Краматорска и тешко да их нешто може спречити да их затворе у „котао“.

У „котлу“ ће се наћи и јединице кијесвког режима које држе јужни део његовог „донбаског фронта“. Јер, Руси надиру поред Гуљајпоља и Угљедара, са задатком да затворе Украјинце код Покровска.

Кијев је на свом „донбаском фронту држао око 40.000 својих најбољих бораца. Али, уместо да их извуче и сачува за наставак рата, по америчком налогу се одлучио за „битку битака“!

Штавише, већ полуопкољенима спреман је да у помоћ пошаље још 40.000 својих војника. Све што нешто вреди у Запорошкој и Дњепропетровској области.

Ако се не уплаши у последњем моменту, Кијев ће у „битку битака“ убацити 40.000+40.000 војника. Дакле: половину свега (не раћунајући `територијалце`) што Украјинци имају под оружјем, односно – више него што многе армије у Европи и свету имају укупно војника.

Међутим, „битку битака“ могу добити само чудом, а чуда – неће бити.

Русија ће у битку убацити приближно толико војника, али она има апсолутну доминацију у авијацији и високопрецизном наоружању.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Факти.орг

�оментара

    1. Плаћамо данак наивном Горбачову и пијаном Јељцину.
      Путин није могао на време да реагује са Украјином, већ је опорављао земљу и прикупљао оружје и ресурсе за обрачун.
      Крв која се пролива надокнада је за изгубљено драгоцено време.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!