Хроника

ОВА НИЈЕ САМА У ГЛАВУ! Сад критикује одлуке америчког Врховног суда?!

Овом истрипованом идиоту је изгледа преко потребно клиничко лечење

„Нажалост, није ме изненадила одлука Врховног суда у САД о забрани абортуса, јер месецима уназад слушамо назадне ставове у јавности како право на абортус треба да се укине.

Ако се то десило у САД, како да нас не забрине питање а шта очекивати у другим, мање демократским друштвима. Жене у Америци данас имају мање слободе него што су имале њихове мајке“, рекла је данас потпредседница Владе и председница Координационог тела за родну равноправност, Зорана Михајловић, наведено је у саопштењу кабинета потпредседнице Владе.

„Право за које су се жене избориле пре 50 година олако је бачено низ воду и ово нам само још једном потврђује колико су женска права осетљива и подложна кршењу. И не само да је реч о нападу на демократију и вредности савременог друштва, ово директно угрожава животе и здравље жена. Као да нисмо научили на примеру Пољске да жена умире јер јој није дозвољено да абортира иако то угрожава њен живот. Овакви потези не треба да нас обесхрабре, напротив, наша борба за друштво једнаких могућности, у којем све грађанке и грађани имају једнаке услове и једнака права да живе, раде и развијају се биће још јача. То дугујемо женама које су се бориле пре нас а пре свега генерацијама које тек долазе“, поручила је Михајловићева.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. “БЕНИГНИ” ЉУДИ

    Многи људи, а то се најбоље види код политичара и око њих, су “бенигни”. Током живота су такви без опасности за живот и здравље себи и околини. Једино од чега се боје је што своју бенигност не могу “бенигних” људи је што њихова “бенигност” траје док су на власти, а када зглајзну полтрони и остали мењају послушност и беже од бивших господара као здрав човек од чуме и мењају послушност сада према ново компонованих властима и тако редом док трају.

    ♣ НАТО пакт је одбрамбени, како је рекао Столтенберг. Да, одбрамбени, а искључиво с њим САД је уништио и покорио много земаља.
    ♣ НАТО је мирољубива организација. Увео је Украјину уда пренесу другима, осим полтронима, дупеувлакачима и аплаудерима. Добра страна рат Русијом. Боре се до последњег украјинца.
    ♣ НАТО је 1999. уништио инфраструктуру Србије и побио је њене људе за 78 дана. Украјину су пустили на милост и немилост Русије.
    ♣ Припремили су рат Украјине и Русије у потпуности. Када је дошло до рата Украјина је препушту бенигниена сама себи и Русији.
    ♣ Која небулоза, САД је миротворац, а Русија агресор у рату у Украјини.
    ♣ До сада је НАТО био агресор, а од Украјинског дата постаје миротворац, је ли могуће?
    ♣ НАТО у рату у Украјини држи се по страни. Шта ако се Бајден сети и деменција га ослободи. Биће белаја, за кога?
    ♣ Функционерима у властима примећује се увећање габарита, а беда пре њих је још и смршала. Коме како се заломи.
    ♣ Отворени Балкан је показао своју доброту. Многи са Балкана желе да остану ипак затворени.
    ♣ Курти се не прикључује Отвореном Балкану. Не одговара му, Косово је затворено у отвореној Србији.
    ♣ Балкан се отвара, а неки га држе херметички затвореног.
    ♣ Напредује Отворени Балкан, а Македонију Рама утапа у Западној Бугарској. Озбиљност!?
    ♣ Рат у Источној Европи чисти магацине наоружања на Западу. Требаће новог, која рационаланост на туђој кожи.
    ♣ Одвијање ситуације у Украјини изазива окретање у гробу Лењина, Стаљина, Хрушчова, Брежњева, а Горбачов се окрече у кревету, а Хитлер жали што се ово није десило док је он ведрио и облачио светом. Десило се, шта је ту је.
    ♣ Ситуацијом у Украјини Бајден се понаша као да је затечен. Деменција ради баш своје.
    ♣ У Украјинско – Руском расчишћавању Србија је ван тога, а то зависи од схватања ЕУ и САД. Ништа се не зна?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!