Хроника

Вучић: У убиству Ћурувије учествовала држава. Он би требало да зна, у то време је био министар информисања

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић је у интервјуу за Телевизију Црне Горе рекао да је уверен да ће на годишњицу убиства Славка Ћурувије бити подигнута оптужница против починиоца тог злочина.

 

Упитан да ли ће се 15-годишњица од убиства Славка Ћурувије дочекати уз оптужницу против одговорних за тај злочин, Вучић је рекао да је уверен да хоће.

– Дошли смо до нових података и помака у истрази. Нажалост, по ономе што сада имамо, у том злочину је учествовала држава, али ниједан злочин не сме остати нерасветљен и некажњен. Очекујем да ће починиоци, али и налогодавци бити у потпуности откривени – рекао је лидер СНС-а Вучић.

Полиција и сви надлежни државни органи у последњих готово 15 година нису успели да разреше смрт и убиства новинара Радославе Даде Вујасиновић, Славка Ћурувије и Милана Пантића, а свака власт је од одласка Слободана Милошевића са власти обећавала разрешење тих случајева.

 

Телеграф

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!