Политика

Санда Рашковић Ивић на челу ДСС и некаквог “патриотског блока” је пројекат ЦИА

СНП НАШИ упозорава јавност да се спрема још једна велика превара српског народа, и то формирањем лажног патриотског блока.

За тако нешто задужена је Санда Рашковић Ивић, која је одабрана од стране ЦИА да у недељу на изборима у ДСС постане председник странке, а затим ће кренути у формирање патрииотског блока, на чијем ће челу бити наравно она.

Циљ је окупљање родољубивих странака, покрета и интелектуалаца, против актуелног режима и стварње неког новог „Депоса„, а затим ће бирачи бити изневерени јер ће Санда ући у Владу оних против којих је све окупила да се боре.

Тада ће доћи до цепања на фракције свих учесника у овој коалицији, и то ће бити последњи удар на родољубиве странке и организације, које ће бити дефинитвино уништене и осрамоћене.
Треба напоменути да ће у овај пројекат бити уложене стотине хиљада евра, што ће пратити и отварање медија, што се показало пре пар дана, када је Санда Рашковић гостовала на РТС-у и поред тога што избори у ДСС-У још нису одржани.

Напомињемо, да она није ново лице српске политике и да је како медији наводе била умешана у бројне малверзације од ненаменског трошења новца за избеглице са Косова и Метохије, препродаје избегличких станова, смањења плата народу на КиМ, добијања новца од тајкуна попут Браће Карић, или срамотних изјава „Да је Хрватска имала право на успоставу јурисдикције у Книну„.

СНП НАШИ упозорава све родољубиве странке, покрете и интелектуалце да не наседају на још један од пројеката ЦИА којим треба да се зада завршни ударац српском народу.

Ако неко треба да се окупи и сабере, то смо ми који годинама крваримо и гинемо за Србију.
Превазиђимо лична трвења и сујете, јер је враг заиста однео шалу.

Информативна служба
СНП НАШИ

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Nije mi jasno. CIA i lo ti ja znam ko još, je formirao i SNS a pre njega Tadićevce. Mislim da ste vi iz Srbije Danas, prolupali. SNS je zaista formirala CIA ali sumnjam za Sandu. Mislim da u sali nije bilo nikog iz CIA-e. To što je rekla za Knin , pa to je ako se ne varaju naši očevi, rekao i pokojni Rašković, njen otac i bio anatemisan zbog toga.

    1. Србија данас је објавила саопштења покрета Наши као што објављујемо саопштења готово свих партија и покрета у Србији. Колико смо пролупали због нисмо сигурни а вама хвала пуно што наш труд обасипате тако лепим и умилним коментарима. Поздрав.

  2. Ево Санде у њеној говору са једним делом будуће формираног патриотског блока. Ако је ово пројекат ЦИА, онда ћу са највећим задовољством први пут у животу да аплаудирам Америма што су баш њу наместили… П.С. Делује ми да је уредник ове странице пројектован од ЦИА чим оваквим текстовима ради на расрбљењу Срба? https://www.youtube.com/watch?v=oOHNVAvRBfM

  3. Ево Санде у њеној говору са једним делом будуће формираног патриотског блока. Ако је ово пројекат ЦИА, онда ћу са највећим задовољством први пут у животу да аплаудирам Америма што су баш њу наместили… П.С. Делује ми да је уредник ове странице пројектован од ЦИА чим оваквим текстовима ради на расрбљењу Срба? https://www.youtube.com/watch?v=oOHNVAvRBfM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!