Европа

Покрет “Анонимуси”: ББЦ штити педофиле

Неколико десетина активиста покрета “Анонимус”, окупило се испред седишта Би-Би-Сија у Лондону, протестујући због пристрасног извештавања ове медијске куће и заштите педофила.

Окупљени демонстранти, окружени полицијом и новинарима узвикивали су: “Срам вас било!” и “Престаните да лажете!”.

Група “Анонимус” објавила је видео-снимак којим оптужује Би-Би-Си да не објављује важне информације, да их изврће и да повремено у потпуности избегава да у јавност изнесе истину, пренела је “Русија данас”.

“Би-Би-Си узима новац од порезника и користи га као да је њихов. Изгледа да вам власти говоре шта да преносите, а шта не. Ове године објављено је много прича које нису потврђене или су прилагођене ставовима Владе”, рекао је портпарол “Анонимуса” у видео-снимку.

Група “Анонимус” оптужује Би-Би-Си и да штити педофиле у свом окружењу, иако особље те куће зна за случајеве злостављања деце.

 

Срна

фото: Operation Occupy BBC

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!