Србија

Шешељ после операције: Није ништа озбиљно, добро се осећам!

Лидер радикала Војислав Шешељ рекао је да се добро осећа након хирушког захвата због три појаве на његовом лицу да би се обавила хистопатолошка анализа.

– То није нарочито озбиљна операција. Завршена је и добро се осећам и одмах сам дошао кући, а надам се да ћу од понедељка на посао, ако не буде никаквих проблема – рекао је Шешељ.

Он је додао да је то био захват у пределу десног синуса који је заказан, када су му на скенеру уочене три појаве на лицу, од чега две испод доње вилице.

Шешељ је додао да се сумња да те појаве имају везе са упалом коју је имао прије неколико година, или са његовом основном болешћу, али да ће све бити познато после анализа.

– Био сам на максилофацијалној хирургији Стоматолошког факултета. Захват је обавио професор доктор Мирослав Вукадиновић, који је декан Стоматолошког факултета – рекао је Шешељ за “Блиц”.

Српска радикална странка саопштила је раније да је Војислав Шешељ хитно оперисан, али да не могу да саопште детаље без његове дозволе.

Лидер радилака у новебру се из Хага вратио у Србију због лечења, пошто је оболео од рака дебелог црева.

 

Вестионлине, Срна

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!