Став

Србија као нова Крајина ЕУ: Завршна фаза урушавања националне државе и економски геноцид над народом!!!

Нова технологија у служби светске бежаније. На Нету, фејсу, твиту, вајберу и осталим мондијалистичким, мобилним медијима, порука је јасна: устајте презрени на свету, и у напад, јуриш на Јевропу! Сиротињо свих земаља света, удружено у љути бој, за боље сутра! Сад је моменат да се освоји стари успавани континент корумпираних и поданичких политичара и њихових подгузних мува- истомишљеника. Да се они који још таворе у средњем веку Африке, на брзака населе у 21. столеће, у богату и наивну Европу, у којој је све већ изграђено и обезбеђено, где влада бела куга а жене су лепе и лагане и где нема рата, јер је цела под контролом Великог брата и крупног капитала, закључује Миле Урошевић, наш дописник из Париза.

Мигранти надолазе као цунами и нико не сме да им се супротстави. Чак обрнуто. На граничним прелазима, читаве бусије заузела је пета колона великодушних и милосрдних невладиних организација и надгледа сеобу народа, дели милостињу и практичне савете.

Најзад су племенито милосрдни хуманитарци нашли неку активност која их чупа из анонимности и даје им сврху битисања. Волети више туђина него свога је помало и хришћански оправдано, мада је економски катастрофално.

Испод ока и преко медије нишане фашисте, односно оне који би да некако зауставе поплаву. Оне који себе називају патриотама или националистима. Недавно је у Француској скупштини један депутат изнео на видело невероватне практичне савете које разна добровољачка друштва и друге дружине од побожних до подобних деле прекоморским дођошима.

Где год видиш празну кућу или згодан стан, ти брзо провали и дупе насади. И одмах, исти дан, удари свој катанац на врата, наручи пицу на адресу и након два дана организује тако гласну журку, да комшилук излуди дотле, да мора да позове полицију.

Чувај рачун од катанца и од пице, јер ће ти требати када те газда тужи да си му се уселио у стан. Полицијски записник о урнебес-журки је папир који злата вреди, јер доказује да сте стварно ту становали у дато време.

Након два дана, тај стан више није ничији и сматра се као напуштен, те може да се додели угроженима на неко време. А катанац? Е па, тај катанац је атомска бомба у арсеналу провалника. Ако је газда неки силеџија па развали катанац, илегалац може да га тужи за провалу и сто посто добија парницу!

Не, ово заиста није зајебанција ни измишљотина, већ закон који је на снази. Од Кушнеровог закона за слободну интервенцију у туђим државама прешло се на слободно вршљање по туђим становима, банкарским рачунима, телефонским и електронским медијима, па све до уласка у личне интимности, до спаваће собе и WЦ-а.

Снага кладе ваља, а то не ваља. Људске кладе на све стране, а около низбрдице како рече једна песмица неког пијаног опозиционара испред врата Мулен Ружа. А како је и све остало на истом принципу оних горе, снагатора уставом загарантованих мафијаша, тако они доле црну вуну преду у јами безнадежја.

И то је нормално и људски, нажалост. Онај ко има власт, војску и полицију, тај снагом чува цивилни мир и личну фотељу. Само, ово није никаква новост, нити је везано за неки одређени географски појам.

Огромна већина грађана, и то не само у Француској, против је овако погубног милосрђа на рачун свога стандарда живота, сигурности и будућности своје деце. Али, закон је закон, и власт је власт, поготово ако заповести стижу кроз етар и долазе с оне стране Атлантика.

Феномен је постао проблем без решења, једначина са 150.000 непознатих и то еволутивног карактера. Једнога дана, тих непознатих једначина може бити и сто пута више.

Стижу хорде бескућника, јадних и гладних из Африке и Азије и то већином младићи, јаки, здрави и способни, како то примећују неки медији опозиције бар у Француској. Како рече један комичар- сва срећа да таквих није било на Титанику, где је важило исконско правило: “прво жене и деца”!

Многи појединци ове разбијене војске хаоса која бежи од рата и беде, пред камерама се хвале (или жале) да их пут кошта од пет до десет хиљада долара. Свет је ушао у врзино коло запетљано локалним законима и у канџама страха од исламиста. Само да се не побуне и да се не подигне кука и „калашњиков”.

Операција “Милосрдни анђео”, завршна фаза

Један ми пријатељ набаци да ни код нас није боље, као да је то нека новост или много важна ствар. Проблем је што ће ускоро бити много горе, а то би бар могло да се спречи. Како?

Неко ће наивно рећи: па озидајте Прешево капију и ударите Бујановац кулу. Ми ћемо тако, као Мађари или Амери, Кореанци или Израелци да затарабимо нашу грану. Оћемо, ал’ мало морген, што би рекао један бивши (и уз милосрдну помоћ ЕУ) успешно преминули диктатор.

Ми бисмо радо затарабили целу Европу, као што би и Талијани, Шпанци или Грци ударили одбрамбене бедеме око свог имања када би им Брисел или Вашингтон одобрили грађевинске дозволе. Али, неће моћи, јер је тренд мондијализма у сеобама и мешању народа.

У Француској се употребљава и термин: замена становништва. Лепо рече Црњански у финишу свог романа, да на свету ништа не постоји, па ни смрт, већ само сеобе. Ако је тако, онда нема фрке. Навали народе, изволте! Ово је права операција “Милосрдни анђео”, други део, завршна фаза.

Окупираће вас – сентименталност. Заборавите границе, граничаре, полицију и војску. Мондијализам налаже да се скину гаће и да свака држава буде светска прћија, једна мега-биртија у коју свако улази како хоће.

Да је Божје правде и неког људског закона, терет хаоса би требало да поднесу Америка и ЕУ који су својим (не)промишљеним “мировним” и “хуманитарним” акцијама направили хаос од Ирака, Авганистана, Либије, Сирије, Египта, Туниса, Јемена па све до Украјине. А, да и не помињемо Југославију, која је била ударна каписла за мондијализам на силу.

Нова Крајина ЕУ

Сада је и Србија, као јужна Италија или разуђена Грчка, постала мигроловка Запада. На принципу мишоловке: пустиш мигранта на праг, а он ти уђе у кућу. Чича-мича, готова прича, јер тада важи оно: даље нећеш моћи, станица Врпоље.

Европа нам зида зидове и окружује нас бодљикавом жицом, да се зна докле је наше. Хвала јој, мада није требало да се троши. Милосрдност нам налаже да примимо, нахранимо и запослимо ове нове печалбаре који стижу из Тунгузије, а заузврат ће да понуде помоћ кроз инвестиције и кредите, а вероватно ће да капне и мало испод стола.

Ово је овде Балкан. Кад већ не може Велика Британија, добра ће им бити и мала Србија. И већ се чују вапаји милосрдних подрепаша: остајте овдје…Имамо ми пуно празних викендица и напуштених фабрика да се људи сместе. Богата је Србија, може да нахрани пола Европе, па ће моћи и избеглице из беде. И ком Србину би још пало на памет да се крије иза неких зидина или бодљикавих тараба према Македонији?

Ми стојимо постојано кано клисурине, у предсобљу Европе, добродошли у Србију и све је то наше. А што је наше, то је и ваше. Није тачно да је пут од Македоније до Аустрије краћи преко Црне Горе и Хрватске.

Тај ко то каже, или лаже ил нема три чуке са географијом, а поготово не са историјом. Србија има најлепшу, најсветлију и најважнију улогу на ветрометини историје, још од 1389. године, а то је да чува границе Евопе по сваку цену па и за мале паре, ако треба. Уосталом, ситне душе не коштају много.

Ми смо нова Крајина ЕУ, Шенген предсобље, ноћни чувари туђих привилегија, и све то из племенитих разлога, јер нема ко да нас брани. А можда се у овом ребусу новог фашизма крију и нови услови за улазак преко мађарске бодљикаве препреке у ту тако племениту и вољену ЕУ.

Штокхолмски синдром је светска епидемија, а вакцине нема. Ми волимо своје непријатеље, док би свог рођеног најрадије за јаја обесили. И Бог свети зна зашто је то тако, ал’ било ко види да није много другачије од ове сатиричне примедбе.

Уместо наравоученије или решења за овај големи проблем човечанства, (које ни много паметнији не могу да замисле), можда би било интересантно да се помену неке од теорија за нелогично и противуставно подржавање све веће масе миграната.

Теорије иду од урођене хуманости белог човека, преко профитабилног апетита капиталиста у потрази за јефтином радном снагом, па све до неизбежне рубрике планетарне завере против европских нација.

Ако таква завера постоји, онда је лако погодити коме је то у интересу да се Европа ослаби, али се тада покреће неко ново питање, против кога је уперена таква покорена Европа. И тако од питања до питања без одговора стиже се лудила. А то је можда и једини логичан одговор за овако неурачунљиву политику Европљана.

„Арапске инвестиције“ у Србији, а Тарабић је био у праву

Ми смо се раније смејали Томи на свако његово помињање Тарабићевих пророчанстава, а она се изгледа остварују путем доласка и стационирања великог броја миграната у Србију??!!

У свој тој планираној мигрантској фрци, овде се вероватно спроводи вид “културног метода окупације” путем надолажења миграната из арапских земаља!? Мада би нам било драже да су те арапске земље, бивше колоније западних земаља (Енглеске, Француске, Немачке, Холандије, Белгије…), одлучиле да тим бившим колонизаторима врате на исти начин користећи мигрантске методе!!!!

Међутим, вероватно је да и ЕУ зна за такву намеру, па су бирократе бриселског табора одлучили да се одбране тако што ће да приморају Србију да прихвати што више тих миграната из арапских земаља, размишљајући на начин: зато што је Србија православна држава, а ОНИ – западњаци су католици, па је погодније да ти арапски мигранти остану у Србији како би се ресурси државе исцрпљивали и променила национална структура!!! Зато се прећутно и допушта да Мађари подижу зид!!!

Изгледа да се много пута помињане, (од стране “власти у Србији”) и на сва уста хваљене “арапске инвестиције” , управо спроводе кроз ову мигрантску кризу!!!?? Да ли и укидање виза појединим афричким и азијским државама погодују оваквим мигрантским дешавањима!!?????

А поред све муке тих лица миграната који долазе из подручја захваћеним ратним дејствима, примећујемо да они уместо да одлазе у неке друге арапске државе које су им по култури и вери ближе ( као што је био случај са нашим сународницима који после хрватске злочиначке “Олује” нису потразили спас у нпр. Шпанији или Италији, или Француској, већ су потражили спас у окриље свог народа), а та лица бивају упућивани у правцу Србије, где међу њима огроман број таквих лица поседује велике количине новца, што се може и оком видети, обзиром да неки од њих пуше и Марлобро, врше редовну допуну интернета на мобилним телефонима, а распитују се за Таxи, мењачницу, услуге Wестерн унион и ДХЛ!!!! Јер увек је потребно место да би се примио послати новац….

Лица су плански изманипулисана и послата, а нама остаје да се питамо, да ли су то “власти у Србији” склопили некакав, скривен од јавности, договор у циљу прећутног прихватања десетине хиљада миграната, као и да ли су, преко домаћих безбеносних агенција и служби, а знајући горе наведена инересовања таквих миграната, предузели адекватне мере у циљу безбедносне контроле тих лица, као и оних мера усмерених на заштиту сопственог становништва и државе!!????

Миле Урошевић (дописник из Париза)

©Гето Србија

материјал: Лист против мафије

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Vladeta Jankovic, bivsi ambasador Srbije u Britaniji, jednom je prilikom pricao novinarima u neformalnom razgovoru, da je Britanija isplanirala promenu demografske slike Srbije naseljavanjem Arapa, a u cilju da u Srbiji za 200 godina vise ne bude Srba.
    Sto je svojedobno rekao i Tito…
    Ovi sto dolaze imaju para i najverovatnije su borci isis-a u begu od sirijske armije, to je jasno i slepcu koji ih vidi u centru Beograda – lepo odeveni, cisti, opeglani, nasmejani, nema neizvesnosti u njihovim ocima, i nonstop pricaaju mobilnim telefonima kao da imaju bogatstvo za racun….

    Narod treba dda se organizuje i lepo stane na granicu sa Makedonijom, i ne da im proci! Nek se skupi 10000 nas nezaposlenih, sta nam mogu!!!

  2. Dobro jutro dobro ste se osvestili.Naravno da neko uzima velike pare od eu samo je pitanje ko.Te pare ne idu u Drzavnu kasu vec u privatne dzepove.Naravno tu je i mafije u redovima organa reda koja ove pridoslice vozi kroz Srbiju pa na granicu sa Madjarskom i dalje do eu.Tu se neko masno obogatio i bogati, a ovi naravno da imaju para jer to sve finansira neka od arapskih zemalja a zna se i koja.Orban je na vreme reagovao i doneo prave mere.Mi moramo drugacije, prvo da ove izdajnike pohapsimo i osudimo na 40g.robije sve redom, a onda da se pozabavimo ovim specijalnim ratom protiv Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!