АЈДЕ! Министру Стефановућу је нормално да на конференцију за штампу доводи маскиране и до зуба наоружане специјалце?!

АЈДЕ! Министру Стефановућу је нормално да на конференцију за штампу доводи маскиране и до зуба наоружане специјалце?!

Србија данас: Добродошли у напредну зону сумрака! Министру Стефановићу је нормално што се на конференцији за штампу појавио са до зуба наоружаним и маскираним припадницима полиције који су се успут и онако нормалано окитили и балистичким прислуцима! Да јади буду већи конференција за штампу није била посвећена некој успешној акцији полицији, рецимо заплени више тона наркотика јер на жалост српска полиција нема времена да се тиме бави. Они су постали манекени СНС и Александра Вучића којима је нормално да се наоружани до зуба и са балистичком опремом и маскама појављују на министарским конференцијама за штампу.

Да ли министар Стефановић зна колико на улици у Лазаревцу  данас кошта грам хероина и да ли зна да тог хероина на улицама и то не само лазаревачким никада није било више и д аникада није јефтинији! И не само хероина. Сваки мало бољи локални дилер има приступ огромним количинама наркотика било да је реч о хероину, кокаину и хемијским сусптанцама, пилулалма, етц. Једна поштена и од срца искрена порука министру Стефановићу. Да се торњаш неспособна и безобразна љиго! А вама који иза њега стојите и глумите икебану нека то што радите служи на част и образ! Сећате се тога?  Части и образа? У наставку прочитајте небулозе полуписмених напредних ботова.

У ПРИСУСТВУ полицајаца на јучерашњој конференцији за новинаре министра унутрашњих послова Небојше Стефановића нема никаквих прикривених намера, а присуство полиције је пракса и најразвијенијих држава у свету, изјавила је данас шефица Бироа за сарадњу Министарства унутрашњих послова (МУП) Биљана Поповић-Ивковић.

„Ово није први пут да су полицијски службеници МУП-а били присутни на конференцијама за новинаре, некада су иза стајали припадници Жандармерије, некада САЈ-а, некада Управе саобраћајне полиције, некада Интервенте јединице, али је ово први пут да се о томе говори и пише“, рекла је шефица Бироа за сарадњу с медијима.

Она је навела да јој није јасно зашто се ствара таква атмосфера.

Како се наводи у саопштењу, шефица је рекла да се то дешава „у дану кад је очигледан покушај дестабилизације Србије, у дану када су изнете гнусне оптужбе на рачун премијера (Александра Вучића), у дану када се злоупотребљавају недужни људи и када је Бранко заправо Саша, поједини медији баве се анализом ко је стајао иза министра Стефановића на конференцији“.

„Овде је реч о очигледној замени теза и скретању пажње јавности са најозбиљнијих на периферне ствари“, рекла је Биљана Поповић-Ивковић.

На јучерашњој конференцији, на којој је говорио о хапшењу осумњиченог за посматрање дома премијера Вучића, министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић је био окружен припадницима специјалних полицијских јединица.

Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Мигранти напали полицију са ножевима у центру Београда, полицајац исечен ножем!

Мигранти напали полицију са ножевима у центру Београда, полицајац исечен ножем!

Пре пар месеци су српскиње морале да љубе исламски ћилим, а сада нападају и полицију. …

Јован Радовановић и Дамир Окановић: Полиција тера техничке прегледе да крше закон, они су у страху! (видео)

Јован Радовановић и Дамир Окановић: Полиција тера техничке прегледе да крше закон, они су у страху! (видео)

Аутор и водитељ Никша Булатовић HelmCast Поделите вест са пријатељима

4 Коментара

  1. Kakav scenario, kakav performans, svet da pozavidi !!!

  2. Имамо среће да Србија одавно није држава, тако да нема шта да се дестабилизује! Ово што имамо личи на фарму за тов дебила! Овде на фарми нас полако уторавају ; једне у еуротор, друге у натотор (пошто су нас раскућили и све нам продали), а ми ионако дебиласти ништа не разумемо и чекамо да и нас продају

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *