Ајде жено ЗАЧЕПИ више! Имаш ли барем трунке образа?

0
(0)

Невенчана супруга убијеног лидера иницијативе СДП Оливера Ивановића, Милена Поповић изјавила је да неће ићи на протест који је у Београду најављен за 16. јануар, на дан годишњице убиства.

„Ја тамо нећу бити. Не бих никада, ко год да организује. То није начин да се Оливер не заборави. Где су сви ти људи били када је био заточен три и по године? Зашто тада нису организовали протесте да му помогну да изађе на слободу? Где су били претходних годину дана? Мислим да је то политизација трагедије“, рекла је Поповић у интервјуу за Блиц.

Она је навела и да не каже да на протесту 16. јануара неће бити људи који ће изаћи због Оливера, али да мисли да управо то неко хоће да искористи, што није у реду.

Милена Поповић је казала да је радила кампању Оливера Ивановића када је изашао из затвора и поново се кандидовао на изборима, да је писала писма онима који сада протестују да га подрже писмом подршке, али да они који су „сада нагласнији нису одговорили или нису хтели да чују да му пошаљу писмо подршке“.

Она није желела да их именује, али је казала да „има све“ и да је од Оливера научила да чува важне ствари.

„И само их пуштам не знам колико ће далеко да иду“, рекла је Поповић.

Она је навела да је писмо подршке послао бивши председник Србије и председник СДС Борис Тадић, а да је председник општине Нови Београд и председник странке СПАС Александар Шапић био у Косовској Митровици и недвосмилено га подржао.

Милена Поповић је казала да ће 16. јануара у 8.15, у време када је Ивановић убијен, у Храму Светог Саве где је Оливер волео да иде запалити свећу са сином Богданом.

„Мислим да ће сви људи који искрено желе да се Оливер не заборави бити ту. Они који желе да користе ту трагедију, нека користе, али то није фер. Ја не организујем скуп, то ми не пада напамет, макар били сами, ја ћу са својим сином запалити свећу“, рекла је Милена Поповић.

Бета

корекција текста: Србија данас

фото: ЕПА

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

КОМЕ ЈЕ ПОТРЕБАН „МИНИ ШЕНГЕН“ или хоће ли српска сиротиња одлазити на печалбу у Албанију?

5 (5) Готово једна трећина људи у Србији живи са просечним приходом до 30.000 динара. …

РЕКОРДНИ ДЕФИЦИТ БУЏЕТА Мањак у државној каси 2,9 милијарди евра

5 (6) У првих осам месеци 2020. године консолидовани дефицит републичког буџета износи 344, 6 …

3 Коментара

  1. Vala, ovo je obicno djubre, a ne zena!
    Nema ni malo stida i srama, nema nista!
    Djubre!

  2. bol se da izleciti ali ubicu moras voleti. — neki to nazivaju stokholmski sindrom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend