fbpx

Америма потребно седам година да Немцима врате 300 тона злата

0
(0)

Највећа вест дана долази од званичне најаве Бундес банке  да ће у свом службеном својству централне банке, – као прве од многих – тражити да се врати око 300 тона немачког злата из Њујоршког  ФЕД-а. То, међутим, није данашња вест – то је вест од понедељка.

Оно што је новост дана је да је захваљујући приложеном календару  у најави Бундес банке , америчком ФЕД-у бити потребно неких седам година да набави и врати немачких 300 тона злата. То је исти онај Фед који тврди да има око „216 милиона Тројних унци злата“ или отприлике 6720 тона, у свом трезору 80 метара испод нивоа тла.

Стављањем горе наведеног у перспективу, количина злата које ће Немачка морати да чека 7 година приказано је на доњој илустрацији у црвеној боји. Износ злата које Фед наводно има, приказан је у жутој. Зашто је ФЕД-у потребно 7 година да врати део у износу од злата који је мањи од 5% од укупног износа његовог поседа злата је необјашњива … осим ​наравно да највећи део злата у колони на десној страни рехипотекарно небројено пута служи као колетерал за безброј партнера, и да више није јасно ко шта коме дугује.

German Gold vs Total Fed gold

 

Ми се само можемо запитати колико ће векова бити потребно њујоршком Фед-у да испоручи све злато које држе страна трећа лица у њиховом трезору, када захтеви за репатријацијом злата почну да пристижу….

За све оне који су  радознали како Фед сам описује сеф са златом и његов садржај, можете прочитати више у памфлету испод:

 

FRBNY Gold Vault by nameisrobertpaulson

 

Зеро хеџ

превод: Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

НЕМАЧKА НА НОГАМА – ПОЧЕО ОТПОР: “Нећемо да носимо брњицу и хоћемо природни имунитет уместо вакцине”

4.8 (23) У Берлину се одржава скуп под називом “Kрај пандемије – дан слободе”, а …

Велики анти-корона протести у Берлину (видео)

5 (13) Изгледа да су и Немци сити вируса званог корона. Данас су масовно изашли …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *