Насловна / Свет / Америма потребно седам година да Немцима врате 300 тона злата

Америма потребно седам година да Немцима врате 300 тона злата

Највећа вест дана долази од званичне најаве Бундес банке  да ће у свом службеном својству централне банке, – као прве од многих – тражити да се врати око 300 тона немачког злата из Њујоршког  ФЕД-а. То, међутим, није данашња вест – то је вест од понедељка.

Оно што је новост дана је да је захваљујући приложеном календару  у најави Бундес банке , америчком ФЕД-у бити потребно неких седам година да набави и врати немачких 300 тона злата. То је исти онај Фед који тврди да има око „216 милиона Тројних унци злата“ или отприлике 6720 тона, у свом трезору 80 метара испод нивоа тла.

Стављањем горе наведеног у перспективу, количина злата које ће Немачка морати да чека 7 година приказано је на доњој илустрацији у црвеној боји. Износ злата које Фед наводно има, приказан је у жутој. Зашто је ФЕД-у потребно 7 година да врати део у износу од злата који је мањи од 5% од укупног износа његовог поседа злата је необјашњива … осим ​наравно да највећи део злата у колони на десној страни рехипотекарно небројено пута служи као колетерал за безброј партнера, и да више није јасно ко шта коме дугује.

German Gold vs Total Fed gold

 

Ми се само можемо запитати колико ће векова бити потребно њујоршком Фед-у да испоручи све злато које држе страна трећа лица у њиховом трезору, када захтеви за репатријацијом злата почну да пристижу….

За све оне који су  радознали како Фед сам описује сеф са златом и његов садржај, можете прочитати више у памфлету испод:

 

FRBNY Gold Vault by nameisrobertpaulson

 

Зеро хеџ

превод: Србија данас

Актуелно

Олигархија ће преко Бајдена покушати да спречи Трампа да остане у Белој кући после 2020.

 АМЕРИЧКА `дубока држава` се одлучила кога ће да на председничким изборима 2020-те супротставити Доналду Трампу. …

Румуни траже да им се врати злато из Лондона

Румунски сенатори усвојили су почетком априла нацрт закона којим траже од Румунске националне банке (БНР) …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *