АНАКСИОС!!! Папа и фанариотски патријарх Вартоломеј на Гробу Господњем (видео)

АНАКСИОС!!! Папа и фанариотски патријарх Вартоломеј на Гробу Господњем (видео)

И отвориће Господ једну огњену реку, као море, да у њу баци све нечастиве, безверне, јеретике, безбожнике и грешнике да у векове горе. А благочастиве и православне Хришћане и праведне увешће у рај да се свагда радују.

(св. Козма Етолски о будућем суду)

Друге поуке и пророштва св. Козме Етолског:

Зло ће вам доћи од учених.
Доћи ће време кад неће постојати овај склад као данас између народа и клира.
Клирици ће постати најгори и најнечастивији од свих.

А антихристи су папа и онај који нам је на глави (турски султан), а да му не кажем име. Ви схватате, и жалосно је да вам то кажем, да су ти антихристи деца погибли. Ми знамо за уздржање, они за погибао. Ми за пост, они за преждеравање. Ми за девство, они за блуд. Ми за правду, они за неправду. (св Козма Етолски)

Доћи ће време када ће вам непријатељи узети и пепео са огњишта, али ви не мењајте веру своју, како то други буду чинили.

Жалим вас због ваше гордости. Нога моја овде више крочити неће. И ако се не оканете тога што чините, самовоље и грабежљивости, пропашћете. На ону куку где вам висе сабље доћи ће дан када ће цигани окачити своје инструменте.

Папу да проклињете, јер он ће бити виновник.

Много ће се тога догодити. Државе ће постати као страћаре.

 

Исток Православни

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Срђан Новаковић: Убиством кнеза Михаила почео је суноврат Србије! (видео)

Срђан Новаковић: Убиством кнеза Михаила почео је суноврат Србије! (видео)

Погледајте интервју Срђана Новаковића. Убиством кнеза Михаила почео је суноврат Србије! Аутор и водитељ Весна …

Мило би да отме десницу Јована Крститеља, честицу Часног Крста, Филермосу и да их преда папи

Мило би да отме десницу Јована Крститеља, честицу Часног Крста, Филермосу и да их преда папи

СРПСКА православна црква у Црној Гори чува три више него драгоцене светиње: део десне руке …

2 Коментара

  1. Kakve su sanse da se ovde ostavi neki komentar koji nije po volji administratora ili finansijera stranice, a da ga doticna gospoda ne3 obrisu i da li je moguce uci u zdravo verbalno raznosenje misljenja? Ukoliko postoji sloboda misljenja, na ovoj stranici, evo ja sam rad uci u verbalni dvoboj , bez cenzure, onako, o svakoj temi, istoriji civilizacije, o istoriji Srba pre 6-og veka na ovim prostorima, o haarp-u, raznim teorijama zavere, religiji, masonima, drevnim civilizacijama, vanzemaljcima, ideologijama, svedskom poredku, ma o svemu sto vas zabavlja ovde, koliko vidim. Hvala.

  2. Kakve su sanse da se ovde ostavi neki komentar koji nije po volji administratora ili finansijera stranice, a da ga doticna gospoda ne3 obrisu i da li je moguce uci u zdravo verbalno raznosenje misljenja? Ukoliko postoji sloboda misljenja, na ovoj stranici, evo ja sam rad uci u verbalni dvoboj , bez cenzure, onako, o svakoj temi, istoriji civilizacije, o istoriji Srba pre 6-og veka na ovim prostorima, o haarp-u, raznim teorijama zavere, religiji, masonima, drevnim civilizacijama, vanzemaljcima, ideologijama, svedskom poredku, ma o svemu sto vas zabavlja ovde, koliko vidim. Hvala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *