БАХАЋЕЊЕ ВЛАСТИ: Граде приватне путеве до своје куће и кафане од државних пара (видео)

Редакцији портала Србин.инфо обратио се Раде Жунић из Групе грађана „Опстанак” из Нове Вароши, са апелом да укаже на бројне проблеме на које наилазе грађани ове општине, а чији је узрочник, по њему, локална власт на челу са Радосавом Васиљевићем.

– Људи који воде Нову Варош не раде путне правце који су за грађане приоритетнији него граде путне правце који су фактички кракови ка кућама одборника владајуће коалиције. Чак су били довољно бахати да су асфалтирали, такође за државне паре, путеве око кафане једног свог одборника, каже Жујовић конкретно указујући на видове корупције у Новој Вароши, када је у питању изградња локалне саобраћајне инфраструктуре.

– Исто тако, на путу ка Златару на време нису решени имовинско-правни односи, а пут се почео да се изводи. Када су стигли до спорне деонице пута, радови су стали, а да се не зна да ли ће се опет уопште наставити тај путни правац, још додаје Жујовић причајући о споменутој корупцији у његовом месту.

– Такође, постоје главни сеоски путеви првог приоритета који се уопште не асфалтирају. Када рецимо долазите у село Бела река, пут није од 2015 саниран, па је толико уништен и пун рупа да је скоро не употребљив, а мештани тог села су једино тражили да се тај друм поправи и поваља да би био колко толко употребљив за моторна возила, истиче Раде Жујовић.

А шта је још о корупцији у Новој Вароши рекао Жуњић погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучић и његов комплетан квислиншки режим је представник страних корпоративних интереса!

Вучић и његов комплетан квислиншки режим је представник страних корпоративних интереса!

Уместо што ради као ПР компаније Рио Тинто председник Србије Александар Вучић би морао да …

Ричард Гренел: Америком не влада ни Бајден ни Камала Харис већ Сузан Рајс (видео)

Ричард Гренел: Америком не влада ни Бајден ни Камала Харис већ Сузан Рајс (видео)

Сједињеним Државама у стварности не руководе ни председник Џозеф Бајден, чак ни потпредседница Kамала Харис, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *