НОГО: Преговори о изборима су фарса, зашто сви ћуте о промени Устава!? (видео)

Нова емисија обрађује тему избора 2022. године. Главна ствар која није саопштена је референдум за промену устава. Вучић жели да сви заједно учествују у превари народа, и потврде крађу референдума. Резултат референдума је написан, само треба покривалица како обманути народ да прихвати резултат. Зато се у медијски епицентар и стављају теме екологије, и оне ће бити референдумско питање, јер треба покриће да је изашло преко 50% бирача. Сви се баве последицама, а нико се не бави узроцима. Маши се суштина. Ми немамо државу.
Такозвани преговори о изборним условима су у ствари трговина шта учесници добијају за себе. Зато нико не поставља реалне услове, нити говори о намештеним изборима. Народ већ 20 година не излази на гласање. Како изгледа методологија крађе избора.

Зашто ЕУ ћути и све одобрава, и чему се уопште „опозиција“ нада од ЕУ преговарача?

Зашто је бојкот избора 2020. био фарса, и зашто нико сем мене није хтео да спречи изборе. Како су „бојкоташи“ преварили и издали грађане. Сви на политичкој сцени заједно су против народа.

Посебна превара је прича о београдским изборима, и тобожњим рушењем власти на тај начин. При томе мејнстим „опозиција“ не помиње кључне теме ни на београдском нивоу – бус плус и крађу ГСП, Паркинг сервис, инфостан, Ада Хују и Луку Београд. Као и на нивоу републике, и на локалним нивоу Београда нема разлике у политици власти и тзв. мејстрим „опозиције“. Шта је решење и како да смени власт, променимо систем и повратимо државу, погледајте у овој емисији.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Адвокати у целој Србији обустављају рад у среду и четвртак

Адвокати у целој Србији обустављају рад у среду и четвртак

Kако би још једном у јавности исказали своје противљење и незадовољство због новог става Врховног …

Душан Пророковић: ЕУ не жели Балкан у свом саставу

Душан Пророковић: ЕУ не жели Балкан у свом саставу

Упркос демагогији и фразама, својим деловањем ЕУ јасно ставља до знања Западном Балкану да неће …

Један коментар

  1. Срђану ћу почети поново да верујем када одговори на сведочење Данка Васовића на Славија Инфо о збивањима у Пионирском парку у заједничком сусрету приликом покушаја упада у Скупштину Србије у јулу прошле године. Ако је исказ Васовића тачан, Срђан Ного више није респектабилан, при чему томе иде и сумњичавост одакле му толики “докази” које има само БИА или полиција. Веома је тешко доћи до обиља таквих снимака и докумената, па чак и да има доушника у тим државним службама, што је мало вероватно. Већа је сумња да такве податке износи по одобрењу некога из власти, слично и онима подацима које је износио Бошко Обрадовић у случају Слининог школовања, или оне које често износи Мариника. Тачно се зна ко у службама има присуп тајним подацима и веома је лако ухватити “кртицу” који идаје податке, пре ће бити да се давање одабраних докумената наведенима циљано сервирају подаци.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *