БАКИРА НИКО НЕЋЕ: Испао из свих комбинација за власт

БАКИРА НИКО НЕЋЕ: Испао из свих комбинација за власт

0
(0)

У постизборним комбинаторика за формирање власти на нивоу Федерације БиХ, али и кантона, нема места за СДА и Бакира Изетбеговића!

Ово је став блока странака из Федерације БиХ који чине СДП, СББ, ДФ, Наша странка. Иако је СДА Бакира Изетбеговића освојила највећи број гласова и мандата, остале странке у Федерацији БиХ су је прецртале и формирају власт без СДА!

Први састанак који је одржан на позив Бакира Изетбеговића, а где су се састале делегације СДА и СДП предвођена председником Нермином Никшићем, потврдио је да СДП не жели у власт са СДА на кантоналном и федералном нивоу и да СДП у формирање власти иде са другим коалиционим партнерима.

– Мислимо да се прави преседан какав се до сада није десио, који уноси нови хаос у већ хаотичне односе у БиХ, преседан који ће се свакоме враћати. Апеловали смо на СДП да не иде у том смеру – поручио је Бакир Изетбеговић након састанка. – Настављена је острашћена постизборна кампања у односу на СДА која је неправична, која сатанизује СДА.

Нермин Никшић, председник СДП, изјавио је након састанка са председником СДА Бакиром Изетбеговићем да састанак није био куртоазни као што је то раније најављивано.

САД ЈЕ НА БИРОУ!

НАКОН што је Бакир Изетбеговић изјавио да иде на биро за запошљавање и да је за једног председника сиромашан човек, друштвене мреже у БиХ су напросто експлодирале од бројних саркастичних реакција. Данима се на интернету монтирају разни садржаји где је Бакир у главној улози као – радник!

С. МИЉШЕНОВИЋ, Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нека нестане: Док Он не падне с власти, Србија се неће подићи

Нека нестане: Док Он не падне с власти, Србија се неће подићи

4.5 (8) Шта би се десило кад би нестао Александар Вучић? Управо он сам себи …

У БиХ за безбедност и одбрану брине Бошњак коме су на поклон доношене одсечене српске главе

У БиХ за безбедност и одбрану брине Бошњак коме су на поклон доношене одсечене српске главе

4.5 (2) * Шемсудину МЕХМЕДОВИЋУ су у септембру 1992. муџахедини у станицу полиције донели четири …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend