Насловна / Свет / Хелм / БАКИРА НИКО НЕЋЕ: Испао из свих комбинација за власт
БАКИРА НИКО НЕЋЕ: Испао из свих комбинација за власт 1

БАКИРА НИКО НЕЋЕ: Испао из свих комбинација за власт

У постизборним комбинаторика за формирање власти на нивоу Федерације БиХ, али и кантона, нема места за СДА и Бакира Изетбеговића!

Ово је став блока странака из Федерације БиХ који чине СДП, СББ, ДФ, Наша странка. Иако је СДА Бакира Изетбеговића освојила највећи број гласова и мандата, остале странке у Федерацији БиХ су је прецртале и формирају власт без СДА!

Први састанак који је одржан на позив Бакира Изетбеговића, а где су се састале делегације СДА и СДП предвођена председником Нермином Никшићем, потврдио је да СДП не жели у власт са СДА на кантоналном и федералном нивоу и да СДП у формирање власти иде са другим коалиционим партнерима.

– Мислимо да се прави преседан какав се до сада није десио, који уноси нови хаос у већ хаотичне односе у БиХ, преседан који ће се свакоме враћати. Апеловали смо на СДП да не иде у том смеру – поручио је Бакир Изетбеговић након састанка. – Настављена је острашћена постизборна кампања у односу на СДА која је неправична, која сатанизује СДА.

Нермин Никшић, председник СДП, изјавио је након састанка са председником СДА Бакиром Изетбеговићем да састанак није био куртоазни као што је то раније најављивано.

САД ЈЕ НА БИРОУ!

НАКОН што је Бакир Изетбеговић изјавио да иде на биро за запошљавање и да је за једног председника сиромашан човек, друштвене мреже у БиХ су напросто експлодирале од бројних саркастичних реакција. Данима се на интернету монтирају разни садржаји где је Бакир у главној улози као – радник!

С. МИЉШЕНОВИЋ, Новости.рс

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Изетбеговић предао рапорт иранским обавештајцима! 11

Изетбеговић предао рапорт иранским обавештајцима!

Лидер Странке демократске акције Бакир Изетбеговић недавно је у Сарајеву имао тајни састанак са групом …

У Србији на власти један шизофрен конгломерат 12

У Србији на власти један шизофрен конгломерат

Председник Народне странке и Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) Вук Јеремић изјавио …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *