fbpx

БЕОГРАД БЛОКИРАН! ТОТАЛНИ КОЛАПС У ГРАДУ! Ово су улице где је највећи застој

0
(0)

Како Инфо журнал сазнаје у овом тренутку у Београду је тотални колапс. Огромне гужве и редови аутомобила преплавили су градске улице.

Како нам преносе читаоци репортери у следећим улицама је најжешћа гужва.

Огроман застој саобраћаја је у Ресавској улици, на углу са Немањином код зграде министарства. Трамваји и аутомобили се не мрдају.

Колапс је и у Вртларској и улици 22. октобра у Земуну. Раскопана трака ка Земуну ствара гужву.

 Такође, код Сајма је огромна гужва у оба смера.

Ђаке прваке је спремно дочекала и избледела и заклоњена саобраћајна сигнализација у зони школа, као и стравична гужва на потезу Славија – Булевар ослобођења (погледати насловну фотографију).

Логика градских челника је очигледно да ништа не ради у Београду када је сезона годишњих одмора и када је Београд празан, јер тада нико не може да види да радимо. Радићемо када се сви врате са годишњих, када крене школа и када људи крену на посао да сви видео како смо ми вредну. Раскопаћемо пола Београда, затворићемо Бранков мост и направити гужву стравичних размера.

БЕОГРАЂАНИ, БЛИЖЕ СЕ ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ. ИЗАЂИТЕ НА ГЛАСАЊЕ И СЕТИТЕ СЕ КАКО СУ НАС ИСПОШТОВАЛИ, ПА ИМ ВРАТИТЕ ИСТОМ МЕРОМ!

ИНФО ЖУРНАЛ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Стране агенције о протестима у Београду

4.6 (5) Светске агенције пренеле су касно синоћ да су се демонстранти и присталице опозиције …

Вучићева Србија (видео)

5 (5) Да ли смо се борили за овакву Србију? Да ли иживљавање над сопственим …

2 Коментара

  1. „БЕОГРАЂАНИ, БЛИЖЕ СЕ ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ. ИЗАЂЕТЕ НА ГЛАСАЊЕ И СЕТИТЕ СЕ КАКО СУ НАС ИСПОШТОВАЛИ, ПА ИМ ВРАТИТЕ ИСТОМ МЕРОМ!“

    Није да ми се не свиђа овај слоган, напротив, али ЗА КОГА бре да гласамо?!? Поново за „жуте“??? Па већ смо то видели: „сјахо Курта да узјаше Мурта!“
    Дајте неки конкретан предлог, мада је и врапцима јасно да док се на политичкој сцени не појави ПРАВА левица, од ових „демократа“, неолиберала и десничара нема ‘леба!!!

  2. Ovo me podseća na one brozomorne godine kad je Infostan bio zadužen za čišćenje zgrada. Tad su njihove brigade sastavljene od neobučenih ili pogrešno obučenih radnica romske nacionalnosti, ostavljale za sobom ogromne količine vode (prljave, naravno), ma prave poplave, e da bismo mi videli kako su one bile i čistile. Dosadile su Bogu i ljudima sa tim trikom. To što smo mi šljapkali po onim barama raznosili prljavštinu u svoje stanove, klizali se i padali, njih to nije zanimalo. Važno je bilo samo da se vidi da su one tuda prošle. Iz istog razloga SNS banda danas prekopava Beograd. Misle, što veća gužva, to veći dokaz da su oni nešto radili. A mi se više ne damo varati. Znamo mi odlično da je jedini njihov rad kradja i pljačka, da ništa drugo ne znaju, niti ih zanima. HAPŠENJA!!! SUDJENJE!!! SMRTNA KAZNA!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *