fbpx

Београд: Градски аутобус турске проиводње на окретници на Миљаковцу изненада добио неконтролисано убрзање, ударио у дрво и покосио жену, повређен и возач

5
(2)

Очевидац саобраћајне незгоде која се догодила нешто пре 12 сати на окретници аутобуса 48 на Миљаковцу, каже за портал Нова.рс, да је призор на месту несреће био језив.

Како наводи очевидац, иначе возач аутобуса који се у тренутку несреће налазио на поменутој станици, само је у једном тренутку аутобус почео да убрзава, а потом покосио жену која се налазила у непосредној близини.

“Стајао сам на станици око 15 до 12 и видео тренутак када је аутобус кренуо да покупи путнике који су се налазили на станици. Само сам у једном тренутку како возило нагло убрзава, промашује станицу и удара у дрво. Потом се одбио и ударио жену”, каже очевидац ове незгоде.

Како наводи, жена је потом пала, након чега се аутобус зауставио.

“Нисам видео тренутак и да ли је аутобус жену прикљештио, само сам видео да је она приликом пада ударила главом о ивичњак пута. Аутобус се потом зауставио приликом закуцавања у дрво и остао заглављен у возилу. Видео сам како му вири једна нога. Потом су дошли ватрогасци и екипа Хитне помоћи, која је жену одвезла у болницу, док су ватрогасци избављали мушкарца из возила”, рекао је овај возач.

Иначе, то значи да је мотор неконтролисано убрзао, односно, ситуација у којој уместо горива почиње да сагорева моторно уље, а број обртаја мотора скочи на максималан. Репортери Нова.рс на терену су затекли потпуни уништен аутобус, а од силине ударца предњи део возила се потпуно се распао. Такође, на шоферки су се могли и трагови крви.

Иначе, како смо могли на месту несреће, реч је о турском аутобусу који је највероватније прошле године набављен.

Нова.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ШОК ВИДЕО Празна Арена, а кажу да тамо леже стотине оболелих и са упалама плућа!? (видео)

4.1 (14) Док на режимским медијима јављају да се у привременој ковид болници у „Арени“ …

The Saker: Протести дрмају трон недодирљивог тиранина у Србији

5 (39) Нереди на улицама Србије до крајности су замрсили и отежали успјешно привођење крају …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *