fbpx

Београд: Инфостан опет поскупљује јер сада морате да плаћате и за „погонску спремност водоводног система“

5
(6)

БЕОГРАЂАНИ ће у току овог месеца у поштанским сандучићима затећи увећане рачуне за „Инфостан“, који садрже нову ставку за погонску спремност водоводног система. Додатни фиксни намет износи 130,68 динара.

Како су „Новости“ раније писале, одлука о пречишћавању и дистрибуцији воде усвојена је у августу на седници Скупштине града. Корисници ће ЈКП „Београдски водовод и канализација“, осим цене за испоручену воду по кубном метру, плаћати и одржавање система.

– Цена за погонску спремност је висина месечне новчане накнаде у фиксном износу за одржавање и испирање дистрибутивног система водоводне мреже – наводи се у одлуци. – Потрошачи су дужни да плаћају ову месечну накнаду, без обзира на то колико воде потроше.

Исти износ од 130 динара плаћаће домаћинства, спортско-рекреативни центри, као и остале групе потрошача. Заменик градоначелника Горан Весић крајем септембра дао је сагласност на Одлуку о цени за испоручену воду са новом ставком, која важи од 1. октобра. Иако је било најављено, цена количине утрошене воде по кубном метру није промењена, те за домаћинства и спортске центре износи 51,48 динара, односно 56,63 са ПДВ.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Из Дома здравља на Палилули прошле године отишло чак 40 лекара

1 (1) ТОКОМ прошле године, због преласка у приватну праксу, промене радног места, пензионисања и …

Уместо снега на Београд пала ЧУДНА ПРАШИНА (видео)

5 (3) ВЕЋ неколико дана Београд је у врху листе градова са најзагађенијим ваздухом на …

Један коментар

  1. ПерунГромовник

    Vmesiću pizda li ti materina lopovska, pa dokle više smrade jedan govnjivi? Jebo ti pas mater i tebi a i tvom gazdi vučiću, DABOGDA crkli obojica majke vam ga naprdnjačke Srbski narod u usta nabije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *