fbpx

Београд: Последњи полазак воза са Главне железничке станице, од сутра из Прокопа

0
(0)

Железнички саобраћај у Главној железничкој станици Београд од недеље ће у потпуности бити обустављен и биће преусмерен у станицу Београд Центар, а последњи воз који ће кренути из Главне станице је међународни воз за Будимпешту вечерас 21.45 сати.

То значи да се од 1. јула укида железничко службено место Београд Главна станица, као и да ће за возове у међународном и унутрашњем путничком железничког саобраћају полазна и долазна станица бити станица у Прокопу, наводи се у саопштењу предузећа Инфраструктура железнице Србије.

Два пара међународних возова, који саобраћају између Београда и Бара од 16. јуна већ су преусмерени у железничку станицу Топчидер.

Од 1. јула у станици Београд Центар дневно ће саобраћати 195 возова, и то 16 међународних, 56 локалних и даљинских, 90 возова на лини БГ Воза између Батајнице и Овче и 33 воза на линији БГ Воза између Београд Центра и Ресника.

По први пут возови ће саобраћати између Вршца и центра Београда, а биће по пет полазака дневно.

„Инфраструктура железнице Србије“ од 1. јула у станици Београд центар организује и надзор над обављањем саобраћајне службе, наводи се у саопштењу.

Након реализације великог броја активности, и железничка станица „Вуков споменик“ у потпуности је припремљена да од сутра кроз њу дневно пролази 100 возова, и то 90 возова на линији БГ Воза Батајница – Овча и 10 возова на релацији Београд Центар – Вршац.

Фонет, NOIZZ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Весић комуналној милицији у Београду купио луксузне Ленд ровере за 2,5 милиона евра

0 (0) Kомунална милиција у Београду добила је нова возила са специјалним камерама која ће …

ПОЧАСТ ЗА БЛАГОЈА ЈОВОВИЋА: Пуцао у Павелића, добија улицу у Београду

4.8 (8) БЛАГОЈЕ Јововић, 10. априла 1957. године, извршио је у Аргентини људску правду пуцајући …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *