понедељак , 23 новембра 2020

Београд: Протест против геј параде – недеља 15. септембар!

4.3
(23)

Не прихватамо промоцију ненормалног!

Мајкама, трудницама, породиљама, војницима властодржци забрањују шетње и протесте, а на параду содомита одваја се силан новац како би нас приморала да прихватимо нешто ненормално и неприродно као нормално.

У недељу је заказана још једна геј парада у Београду. Још један трошак у танком буџету, који пуне одузимањем пензија, смањивањем породиљског испод сваког минимума, повећањем пореза и осталим пљачкама обичног народа,

Позивају се сви Срби који се још увек тако осећају да дођу на литургију у цркву светог Марка у 9 сати у недељу.

Након службе, већ годинама заредом одржава се спонтан и миран протест грађана Србије који су противници ове геј шараде. Позивају се сви Срби да се придруже овом скупу и монаху Антонију. Јер само наше присуство довољно је да се зна да нисмо одустали и да не прихватамо њихов болестан начин изражавања, њихову антисрпску, антипородичну, нити било коју другу болесну скараду.

Такође у суботу  уочи ових сатанистичких оргија Београдом позивају се сви на 183. заредом Литију Београдом, субота, 14. септ. 2019.г. у 15:30 испред зграде „Владе“

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ДР РОГАНОВИЋ: Покушавају да од медицине направе нову религију, али без Бога

4.8 (17) Забринут сам и због тога што све мање разумем шта нам препоручује тзв. …

Србија лета Господњег 2020: Крсне славе и полицијска контрола!

4.6 (10) Потписници ових редова су, у време ванредног стања, када је православним Србима био …

Један коментар

  1. мр Предраг М.Вулетић

    Геј парада је парада која промовише оно што се одвакада сматрало настраним и непожељним, противно моралу .Шта ја да кажем свом малом унучету,није ваљда да су то тете које воде љубав са другим тетама или чике које воде љзбав са другим чикама а поготову шта да кажем кад ме пита имају ли они децу., Нека иду у своје клубове и тамо нек се друже, а на улицу никако , забранити им то по сваку цену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend