fbpx

Београд: Протест против геј параде – недеља 15. септембар!

4.3
(23)

Не прихватамо промоцију ненормалног!

Мајкама, трудницама, породиљама, војницима властодржци забрањују шетње и протесте, а на параду содомита одваја се силан новац како би нас приморала да прихватимо нешто ненормално и неприродно као нормално.

У недељу је заказана још једна геј парада у Београду. Још један трошак у танком буџету, који пуне одузимањем пензија, смањивањем породиљског испод сваког минимума, повећањем пореза и осталим пљачкама обичног народа,

Позивају се сви Срби који се још увек тако осећају да дођу на литургију у цркву светог Марка у 9 сати у недељу.

Након службе, већ годинама заредом одржава се спонтан и миран протест грађана Србије који су противници ове геј шараде. Позивају се сви Срби да се придруже овом скупу и монаху Антонију. Јер само наше присуство довољно је да се зна да нисмо одустали и да не прихватамо њихов болестан начин изражавања, њихову антисрпску, антипородичну, нити било коју другу болесну скараду.

Такође у суботу  уочи ових сатанистичких оргија Београдом позивају се сви на 183. заредом Литију Београдом, субота, 14. септ. 2019.г. у 15:30 испред зграде „Владе“

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

УЗУРПИРАНА Скупштина нема председника, ЗАБРЊИЧЕНА СТОКА чека Вучића

3.6 (7) Два дана пре истека законског рока, конституисан је нови сазив Народне скупштине. Дочекана …

ВУЧИЋ: Вакцинисаћемо народ крајем децембра!

2 (4) СНС изнео план за масовну вакцинацију Србије. Председник Србије Александар Вучић рекао је …

Један коментар

  1. мр Предраг М.Вулетић

    Геј парада је парада која промовише оно што се одвакада сматрало настраним и непожељним, противно моралу .Шта ја да кажем свом малом унучету,није ваљда да су то тете које воде љубав са другим тетама или чике које воде љзбав са другим чикама а поготову шта да кажем кад ме пита имају ли они децу., Нека иду у своје клубове и тамо нек се друже, а на улицу никако , забранити им то по сваку цену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *